用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 鬼佬教英文無責任心
go

鬼佬教英文無責任心 [複製鏈接]

各位家長,
最近幫個仔搵咗個鬼佬教英文, 點知上咗3堂突然唔見咗人, 本來約好上堂, 等極都唔見人, 打電話比佢又冇人接, 都唔知發生咩事, 就算唔教, 不論係咩原因都好, 總應該通知人, .但佢又無搵我,又無打電話比我,又無send email 或 msg比我, 累我白等佢一場, 後來email 問佢點解咁無責任心, 佢仲居然用粗口駡我, 簡直不知所謂. 一d自責都無, 真係激到一泡眼淚.
我而家將佢的資料提供出來, 家長們, 你哋要注意呀,千萬不要搵佢教仔女呀. 佢個名叫Luke Harrison, 英國人, 約24-25歲, 同個女友叫Jade住西貢白沙灣, 手腳有紋身, 今年1月才到香港, 之前喺韓國話教英文, 仲話自己攞過甚麼popular teacher award 嘅獎.
千萬不要搵佢教英文呀, 簡直係貼錢買難受.
   0    0    0    0

原文章由 GraceMan 於 08-8-3 23:19 發表
各位家長,
最近幫個仔搵咗個鬼佬教英文, 點知上咗3堂突然唔見咗人, 本來約好上堂, 等極都唔見人, 打電話比佢又冇人接, 都唔知發生咩事, 就算唔教, 不論係咩原因都好, 總應該通知人, .但佢又無搵我,又無打電話比我,又 ...

OH!!!! are are find him at hklanguagetutor?  I saw his post in this website and also send he an email, but he didn't reply, luckily.....

thanks for sharing!!!!
‹ 上一主題|下一主題