用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 急: 有識人在通X琴行做,買yamxhx有超低價嗎? ...
go

急: 有識人在通X琴行做,買yamxhx有超低價嗎? [複製鏈接]

急: 有識人在通X琴行做,買yamxhx"圓號"有超低價嗎(大概是85折以下)? 因學校要的樂器好昂貴,我好肉赤.
若有,請email:  [email protected]

若做得成交易,有薄酬200 (多要免問)

謝謝 :)
   0    0    0    0
兒女是耶和華所賜的產業  詩篇127章3節

In general, How much is a 圓號?  

原文章由 pearlkam 於 08-8-8 08:06 發表
急: 有識人在通X琴行做,買yamxhx"圓號"有超低價嗎(大概是85折以下)? 因學校要的樂器好昂貴,我好肉赤.

謝謝 :) ...

原文章由 pearlkam 於 08-8-8 08:06 發表

謝謝 :) ...

識人都係入面做都係得10% off, 我朋友話老師有20% off ga!我仔個次中音號summer 加價由$7800 加到$9000。有10%off 都要 $8100,好彩學校照舊價。赤死我。

Yamxha 原價$14,000. 好肉赤!
問過朋友(是學校的音樂老師),買平宜一些的唯一選擇 - Jupitxx $8000-9000 - 好不好. 她說曾有樂器老師因其音質不好,影响個人考級和樂團演奏質素,而要學生再買過.
而另一平宜的唯一選擇是 J. Michxxx - $3000-6000, 有管樂行內人說不行, 不用考慮.

我朋友保證在小學六年內是不須再買另一枝. 我要買的只是單排Bb調. 其它還有單排F調和雙排Bb+F.

原文章由 wensi 於 08-8-8 21:53 發表

識人都係入面做都係得10% off, 我朋友話老師有20% off ga!我仔個次中音號summer 加價由$7800 加到$9000。有10%off 都要 $8100,好彩學校照舊價。赤死我。

[ 本文章最後由 pearlkam 於 08-8-9 10:17 編輯 ]
兒女是耶和華所賜的產業  詩篇127章3節

原文章由 pearlkam 於 08-8-9 10:11 發表
Yamxha 原價$14,000. 好肉赤!
問過朋友(是學校的音樂老師),買平宜一些的唯一選擇 - Jupitxx $8000-9000 - 好不好. 她說曾有樂器老師因其音質不好,影响個人考級和樂團演奏質素,而要學生再買過.
而 ...

我仔個次中音號係Jupitxx,再上一級要二三萬。Jupitxx係樂團指揮提意買ga!

J. Michxxx ...........好似係大陸麻麻地。

我同仔講你唔學食左佢。

‹ 上一主題|下一主題