用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 「小建築師培訓」二人同行有優惠,有興趣嗎? ...
go

「小建築師培訓」二人同行有優惠,有興趣嗎? [複製鏈接]

我有個朋友o既細仔,之前o係暑假參加左一個「小建築師培訓」o既交流活動,我見佢玩得好開心,仲有好難得o既機會同全港最大o既建築師樓Aedas同埋傑地o既 CEO交流,同埋建築師一齊參觀得獎建築物,學砌工程積木,上完後佢都培養出關於建築o既興趣同 sense。

今次同樣都係有好多精彩o既交流項目。

上星期六o既明報同左呢個活動做訪問,裡面講到,有2人報名,就可以有二百元優惠。

日期: 20/9 - 11/10 (星期六)
時間: 10 - 12
地點: 太子始創中心

有冇人有興趣一齊上堂呀? 可 pm 我。
   0    0    0    0

好似幾得意wo,坊間都好少呢一種交流活動。佢地可以細細個同 CEO 交流,真係唔錯! 我都有興趣玩,我個小朋友8歲,適合嗎?

你有冇明報條 link 或者呢段新聞呀? 我想睇下。

或者你比個機構d 資料我,我自己去問呀,thanks!

我搵唔到條 link,一係我 pm 個電話你,自己打去問啦。

如果你搵返明報,就係9月6日 - 副刊 happy pama,做左一版訪問。

原帖由 rainco 於 08-9-8 12:40 發表
好似幾得意wo,坊間都好少呢一種交流活動。佢地可以細細個同 CEO 交流,真係唔錯! 我都有興趣玩,我個小朋友8歲,適合嗎?

你有冇明報條 link 或者呢段新聞呀? 我想睇下。

或者你比個機構d 資料我,我自己去問呀,thanks! ...

原帖由 maybemummy 於 08-9-8 13:06 發表
我搵唔到條 link,一係我 pm 個電話你,自己打去問啦。

如果你搵返明報,就係9月6日 - 副刊 happy pama,做左一版訪問。

pls pm the tel to me too. Thanks

PM 左喇 ... 有興趣睇下一齊報名參加呀!!!

原帖由 star903 於 08-9-9 10:48 發表

pls pm the tel to me too. Thanks

原帖由 maybemummy 於 08-9-8 11:35 發表
「小建築師培訓」o既交流活動, ...

Please pm the info. to me.  Thanks.

醒目開學勳章

can u pm me the info too?

thx

pm 左 ... 我地要快d決定,多d人參加,會有平d。

原帖由 NLa 於 08-9-9 17:54 發表
can u pm me the info too?

thx

你可以打電話去 2690 1878 查詢,如果有興趣,睇 下會唔會一齊組團參加呀! 再 PM。

價錢係 $2000,9月12日前報名更平,好似係 $200 DISCOUNT。

原帖由 lucky25 於 08-9-9 14:53 發表

Please pm the info. to me.  Thanks.

見到咁多媽咪都好似好有興趣咁...
咁不如一齊參加啦~
一齊參加又多d discount...
個program 就快截止報名...
我地要參加就要快D喇..
如有興趣, pm 你地個電話比我, 方便聯絡

我個小朋友都參加左喇~
希望到時都會見到你地啦...

你都比左你個小朋友參加那?
係咪真係有discount ?
比左幾多discount你 ?

原帖由 rainco 於 08-9-11 12:54 發表
我個小朋友都參加左喇~
希望到時都會見到你地啦...

係呀..我同個fd一齊join
我地兩個一齊參加... 佢比左個幾好0既discount 我
我地每人都有 $400 discount呀..
個course 都真係幾值得去, 當係比小朋友一個好好0既經驗囉!

原帖由 maybemummy 於 08-9-11 18:41 發表
你都比左你個小朋友參加那?
係咪真係有discount ?
比左幾多discount你 ?

Thanks.

原帖由 rainco 於 08-9-11 18:48 發表
係呀..我同個fd一齊join
我地兩個一齊參加... 佢比左個幾好0既discount 我
我地每人都有 $400 discount呀..
個course 都真係幾值得去, 當係比小朋友一個好好0既經驗囉!

...

e...呢個活動,我個小朋友咪o係暑假參加左,好正 wo!

有好多交流、體驗活動,我個小朋友上得好開心,之後對建築、科學都產生興趣。

都好值得參加!

你o個時參加,要幾多錢呀?

d 導師好唔好呀?

原帖由 mamimayan 於 08-9-12 18:33 發表
e...呢個活動,我個小朋友咪o係暑假參加左,好正 wo!

有好多交流、體驗活動,我個小朋友上得好開心,之後對建築、科學都產生興趣。

都好值得參加! ...

我上個時係 $2300,你地好似依家仲平d,仲有 discount。

我見d導師都好好,我知道帶佢地出去 outing 真係建築師,所以我個小朋友真係可以學到點從建築師身上學習,真係唔錯呢。而且,我見佢地有一個導師,仲有幾個 tutor 協助,個 ratio 好高。因為當中有d砌工程積木o既內容,咁多d tutor 教佢地。

原帖由 maybemummy 於 08-9-13 23:16 發表
你o個時參加,要幾多錢呀?

d 導師好唔好呀?

Thanks.

今日再打去查詢呢個 program,真係有更大o既 discount,好似成 50%,即刻報左名。好彩你提一提我,唔該!

所以,係非常抵!

原帖由 mamimayan 於 08-9-13 23:46 發表
我上個時係 $2300,你地好似依家仲平d,仲有 discount。

我見d導師都好好,我知道帶佢地出去 outing 真係建築師,所以我個小朋友真係可以學到點從建築師身上學習,真係唔錯呢。而且,我見佢地有一個導師,仲有幾個 tutor 協助,個 r ...
‹ 上一主題|下一主題