用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 真理浸信會榮光幼兒園 - 沙田花園城
go

真理浸信會榮光幼兒園 - 沙田花園城 [複製鏈接]

想問下有冇小朋友係度讀緊o既mami 呀?

分享下丫, 我仔07年3月出世, 我想同佢報lee 間, 仲未親身睇過間學校, 不過見學校web 入面好似幾大幾企理咁
   0    0    0    0

校舍就吾算大. 但老師都幾有愛心. 我囡囡2歲時讀了3個月, 後來因自己私人的原因退學了.  現仍留有一個書包, 好新的. 如你真的入讀這校, 我可送給你.
原帖由 Edgar媽 於 08-9-22 16:45 發表
想問下有冇小朋友係度讀緊o既mami 呀?

分享下丫, 我仔07年3月出世, 我想同佢報lee 間, 仲未親身睇過間學校, 不過見學校web 入面好似幾大幾企理咁
[

我個女而家讀緊n1, 呢間響附近來講算係比較好的n1,因其他如宣道, 沙角村果幾間, 都好屋村, 而且好多係全日, 半日黎講都唔錯, 起碼出入都安全, 因我以前都係住花園城架, 果度係舊d, 但人人都好友善
學校既老師好有愛心, 同埋我好認同佢地注重德育既理念, 講真, 語文可能差d, 不過我有個朋友個仔(以前neighbour)讀呢間, 我睇住佢由一個唔choi人又成日發脾氣既bb, 到而家係一個好開朗有禮既小朋友, 我就覺得唔錯, 不過個小朋友d講野係無o甘好, 唔知係天生定點
我見我個女, 雖然佢性格問題, 都唔係太投入, 但佢學到好多野, 返黎問佢佢全部講到, 同埋只係返左1個月, 好多野都自己肯做 (之前係識, 唔做), 不過, 我都有報出年出面的K1,因為我想佢打好英文基礎, 想轉去一d英文好d的學校, 以上意見希望幫到你!
‹ 上一主題|下一主題