用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

Eng8 [複製鏈接]

請問較早前参加英文8寶箱增進英語課程,是否做英8時可以做d part呢?但我係英8到見唔到有d part, 我今天打去有關電話都唔通,唔知大家知不知道應該係點去做d part 額外課程呢?

w27
   0    0    0    0

醒目開學勳章

我都做唔到呀!

我果個仲衰到按10月6日就見到10月5日的畫面,按10月7日就見到10月6日的畫面!再按補做個條Link,乜都見唔到,之後連補做個條Link都唔見埋!無論Refresh IE, Delete IE session and open again, 定係Restart Windows 都見到補做個條Link啦!
Todays Learning 內都只係昨日的內容,我都有打電話及寄電郵,都係冇人理!你話應該點算呢?

原帖由 w27 於 08-10-8 23:57 發表
請問較早前参加英文8寶箱增進英語課程,是否做英8時可以做d part呢?但我係英8到見唔到有d part, 我今天打去有關電話都唔通,唔知大家知不知道應該係點去做d part 額外課程呢?

w27 ...
Best wish,
(\~~/)           天下間沒有不受教的孩子,
(='.'=)           只有不懂教的父母。
(") (")~~O Derdad

問現在做唔做到?我入用戶名和密碼後顯示出是其他同學的名稱,打電話又打唔通

原帖由 Derdad 於 08-10-9 02:19 發表
我都做唔到呀!

我果個仲衰到按10月6日就見到10月5日的畫面,按10月7日就見到10月6日的畫面!再按補做個條Link,乜都見唔到,之後連補做個條Link都唔見埋!無論Refresh IE, Delete IE session and open again, 定係Restart Wi ...

醒目開學勳章

都係有時做到有時做唔到呀!
一時話伺服器有事,一時又話太多人同時登入,總之就籍口多多啦,都唔明佢哋已經有齊所有申請人的名單啦,唔係應該估計到有幾多人會同時登入咩?

佢哋仲話已入選咗二十大優秀網站…會開玩笑嗎?

BTW, 其實登入後,你試吓係 "INFO"內改用戶名稱,睇吓點?

原帖由 yhlmami 於 08-10-14 10:12 發表
請問現在做唔做到?我入用戶名和密碼後顯示出是其他同學的名稱,打電話又打唔通
Best wish,
(\~~/)           天下間沒有不受教的孩子,
(='.'=)           只有不懂教的父母。
(") (")~~O Derdad
‹ 上一主題|下一主題