用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 協恩中學附屬小學 協恩係深水埗是否有新校呢???
go

協恩係深水埗是否有新校呢??? [複製鏈接]

協思係深水埗是否有新校呢??? 有朋友見有個地盤, 仲係2009年落成, 所以朋友話是否可以考慮不用搬屋......

謝謝!!!

0    0    0    0
[size=large]祝大家都有個肥肥白白健健康康既BB!!!3/3 = 3.4kg4/4 = 4.7kg6/5 = 5.97kg6/6 = 6.99kg6/8 = 8.2kg
沒有難教的孩子
只有懶惰的父母

原帖由 **芳芳** 於 08-10-15 09:08 發表
協思係深水埗是否有新校呢??? 有朋友見有個地盤, 仲係2009年落成, 所以朋友話是否可以考慮不用搬屋......

謝謝!!!

協恩 or 協思?

sorry, 應該是 "協恩", 但是否分別有 協恩 及 協思 呢??? 會否我朋友睇錯呢???

[size=large]祝大家都有個肥肥白白健健康康既BB!!!3/3 = 3.4kg4/4 = 4.7kg6/5 = 5.97kg6/6 = 6.99kg6/8 = 8.2kg
沒有難教的孩子
只有懶惰的父母

原帖由 **芳芳** 於 08-10-15 10:40 發表
sorry, 應該是 "協恩", 但是否分別有 協恩 及 協思 呢??? 會否我朋友睇錯呢???

我暫時未聽到協恩會辦分校。

我唸唔會啦,因為依家協小個校舍都係重建咗唔夠10年咋,你叫你朋友再睇真啲。

wasabb

千奇唔好搬呀 ,雖然大抽獎抽中機會好微,但對女總有個希望o丫 .搬O左深水步,我連望都冇得望.而且深水步地點麻麻,比較雜.都係舊校舍好好多.
‹ 上一主題|下一主題