用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有沒有人收到啟思(藍田) 面試結果信
go

有沒有人收到啟思(藍田) 面試結果信 [複製鏈接]

今日收到信喇~ 收左下午班

-  博軒    出生日期: 8月28日

0    0    0    0
HI ,,,I am Sean MAMA

今日收到信喇~ 收左下午班

-   YAN YAN   (F)  29/5/07

我都收到了~ 我個仔係 5 月 BB, 收左上午班 !
Miranda :-D

我都收到信喇~ 收左下午班

-  滿滿   (M)   5/6/07

((5/6~3.03kg,9/7~4.16kg,8/8~5.06kg,
7/9~5.8kg,12/10~6.68kg,20/10~7.14kg,
10/12~8.23kg,3/1~8.6kg,3/3~9.4kg,
17/3~9.57kg))

我都收到了!我個仔07年2月出世,取錄為上午班正取生,很意外!也很高興呢!

原帖由 kscindy 於 08-11-3 22:49 發表
我都收到了!我個仔07年2月出世,取錄為上午班正取生,很意外!也很高興呢!

其實我都好意外,我一心諗住唔會收我個仔架la,
點都估唔到會收...最意外o既係收左下午班law!>.<

因為我一心係上午班,而家打亂晒我陣腳,

同埋信中話仲會加價!@.@~"

我加下1516呀~!

((5/6~3.03kg,9/7~4.16kg,8/8~5.06kg,
7/9~5.8kg,12/10~6.68kg,20/10~7.14kg,
10/12~8.23kg,3/1~8.6kg,3/3~9.4kg,

oh, i received the confirmation letter today. my son born on Feb '07.

原帖由 wing2003 於 08-11-3 22:56 發表

其實我都好意外,我一心諗住唔會收我個仔架la,
點都估唔到會收...最意外o既係收左下午班law!>.<

因為我一心係上午班,而家打亂晒我陣腳,

同埋信中話仲會加價!@.@~"

我加下1516呀~! ...

你 interview 時老師問你考不考慮下午班時,是否答了會呢?佢問我時,我好肯定地答不會的。

-  Carissa (F) 6/8/07

其實返下午班都係好o既, 小朋友可以唔駛咁早起身, 咁我地放工先可以同得佢玩, 就可以玩夜d

-  Bowris (M) 20/07/2007

原帖由 kscindy 於 08-11-3 23:19 發表

你 interview 時老師問你考不考慮下午班時,是否答了會呢?佢問我時,我好肯定地答不會的。

我第二志願揀左law!

其實我想亞仔返上午,係因為我老公係返夜班o既,

佢日頭係屋企訓覺,我唔想亞仔嘈到佢law!

又唔想為左老公訓覺,就要抑制住亞仔o既笑聲/叫聲/活動!

我都收到信 (全日班) hkd48,000 /yr
好意外 !  仲諗緊讀吾讀 ?

我都收到信, 收左讀上午班, 正取生, 非常意外~

想問各位藍田啓思好不好?因聽過有些mama話老師好有愛心, 但課程偏淺, 上到小學可能比較辛苦.  各位有沒有其它意見?

-  Bowris (M) 20/07/2007
-  賢賢(M)    25/8/2007

我b都收左下午班.
我那天趕時間聽唔到學校簡介, 想問下有無mami知nursery有幾多班, 一班有多少學生?
那天下午interview時, 西斜照住學校都幾熱~~

cogratulations.......
thanks God.....
咁你咪會大機會讀

原帖由 JHsbb 於 08-11-4 00:11 發表
我都收到信, 收左讀上午班, 正取生, 非常意外~

我都收到信, 收左讀上午班, 正取生, 04/2007出生 :)
‹ 上一主題|下一主題