用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 德貞幼稚園
go

德貞幼稚園 [複製鏈接]

請問有無小朋友去完interview呀, 介紹下啦. Thanks!

見完後幾時會知收唔收?
   0    0    0    0

我小朋友係10月25已IN完
老師都係問小朋友你叫咩名
之後俾三角型,圓形,長方形,叫小朋友放返岩既地方
問眼,耳,口,NOSE 係邊
俾圖片問小朋友是什麼(有狗,貓,雞)
到最後老師會送粒糖  咁睇下小朋友有冇禮貌(會唔會講多謝)

唔駛1個星期就知收唔收

原帖由 mixmelody 於 08-11-4 14:08 發表
請問有無小朋友去完interview呀, 介紹下啦. Thanks!

見完後幾時會知收唔收?

咁你係咪已經收左喇??  上午定下午?

你以下所講既, 我個女要提先識, 再加上佢剛開始講野, 我驚佢到時無反應, 點算呀........................!!

I received the confirmation letter la......so happy and I just applied this school only.

Will go to register between 05-07Nov.

收左 不過下午~ 但都交留位費先

我囡囡岩岩2歲 我都有提一提佢(如入到去 我提一提佢 老師... 想佢記得叫老師早晨)
老師問佢叫咩名(問左2次)~佢都唔答都冇反應
如最後老師給糖俾小朋友 老師都會提or叫小朋友同佢一齊講"多謝"

原帖由 mixmelody 於 08-11-4 22:37 發表
咁你係咪已經收左喇??  上午定下午?

你以下所講既, 我個女要提先識, 再加上佢剛開始講野, 我驚佢到時無反應, 點算呀........................!!

Anyone  one know the  course level?
it is too  low?
‹ 上一主題|下一主題