用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 那裡買泳衣比較保暖?
go

那裡買泳衣比較保暖? [複製鏈接]

0    0    0    0

醒目開學勳章

問自己教練,好平d

原帖由 child13 於 08-11-11 15:13 發表
我驚仔仔學游水時凍…
那裡買泳衣比較保暖?

我係九龍灣展貿買

好耐以前係體院買咗一件,地下間sports shop d 保暖衣好多好齊,可惜後來辦奥運體院搬咗,間sports shop 都 close 埋。前年打過電話問,佢哋都唔sure 日後間shop會唔會開返,唔知依家有冇update。

如果 間shop 開返,我住港島都會入去買,因爲一年四季都咁多款。

The two dive shops near the Eaton hotel, in Jordon. The Road is parallel to Nathan Road, near DGS. One has the expensive Dive skin and another one selling cheaper one NYC.

我囡囡著緊果件0係九龍灣tyr買架...
果度d size 都幾齊...

地址..九龍灣宏開道20號楊耀松第八工業大廈4/f b 室

希望d資料可以對妳地有用...

mrs_lam

Hi,
I buy it in Wanchai 's diving shop. It is very nice.
‹ 上一主題|下一主題