用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 寶血幼稚園 保母車 將軍澳--油塘--寶血幼稚園
go

保母車 將軍澳--油塘--寶血幼稚園 [複製鏈接]

kimmi   明年( 09)讀 k1  PM ,
我家住油塘 ,希望明年有校車拉
學校話 註冊之後 先有安排
不過如沒有安排 我地自己找保母車
好唔好 ?

如有興趣請留言..........多謝
   0    0    0    0

今日 kimmi 已登記坐保母車

( 洪太 )不用駁車, 我家住油塘

希望開得成

其實會唔會考慮過去太古/北角等站搭番學校花花校車,雖然要轉車,但平d,又安全d(好過出面私家),我見個女d同學仔(k1)在將軍澳都係來太古上車

我上星期問過洪太, 我仔係將軍澳去寶血佢話要收1700, 我覺得好貴呀, 另外個黃生都收1650, 唉....咁點算

The fare is HK$1,500.00 (from TKO to Quarry Bay by MTR and go by school bus) and you must spare more time.

洪太話油塘去學校  1500 不用駁車
黃生平 D 1300 要駁車

兩個都好貴

點算 ?

啊女上午班

原帖由 kimmilam 於 09-5-7 11:46 發表

兩個都好貴

點算 ?

啊女上午班

搭嘴~~~ 唔使駁車當然好好多, 唔差在$200... 同埋, 要搭幾耐車呢?

不過, 真係好貴! 考慮搬屋嗎? 一勞永逸, 第時的小學校網都好好多!

Kimmilam, 我女都係上午班, 唔知第時會唔會係同班呢?

回覆 7# jjtseung 的文章

希望同一班 , 可以互相交流一下

原帖由 kimmilam 於 09-5-7 11:46 發表

兩個都好貴

點算 ?

啊女上午班

唔好意思, 我想請問駁咩車呀? 洪太個日無同我講要駁車喎, 佢淨係答我TKO 去學校要$1700咋喎.
‹ 上一主題|下一主題