用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖羅撒幼稚園 2010 年升小一報料和準備
樓主: Hayley04
go

2010 年升小一報料和準備 [複製鏈接]

醒目開學勳章 貢獻勳章

原帖由 Hayley04 於 9-3-2009 13:54 發表
希望來年大家一抽即中, 一叩即合!

但願如此

醒目開學勳章 貢獻勳章

原帖由 schau28 於 9-3-2009 14:21 發表
ME 3....
我還諗緊要不要同斯渝考多一間私校作為backup之用...

我會考聖母作backup

醒目開學勳章 貢獻勳章

原帖由 schau28 於 12-3-2009 12:42 發表
我今早打左電話去問2010的收生資料, 原來截止報名日期是2009年6月13日.. interview就是2009年6月27日... 全年學費$39,600, 分十期交.  

哦......這間是基督教學校, 我不會揀的

醒目開學勳章 貢獻勳章

原帖由 QOOGIRLZOE 於 1/9/2009 13:41 發表
我SCAN左 "媽媽叩門必殺技" 既書, 都想和大家分享,  是WORD FILES, 但唔知點樣放上來, 請指教。

word files 是upload唔到上bk的, 你send一份俾我(已PM妳), 我再幫你post去另一網站連結.

另各位mami如現階段想要information的話, 請直接pm QOOGIRLZOE取, 勿於版面留下沒可讀性留言, 多謝合作!!

醒目開學勳章 貢獻勳章

媽媽叩門必殺技download  ==>

http://bigmail.suerp.com/joan/20090903.doc

醒目開學勳章 貢獻勳章

原帖由 Hayley04 於 21-9-2009 17:47 發表
大家近期受到H1N1及校車的問題煩了一段時間,

各位K3家長, 大家選好小學未, 星期五25/9開始交表, are you ready?

今日開始諗............hee!!

醒目開學勳章 貢獻勳章

原帖由 Hayley04 於 26-9-2009 22:10 發表
we have not decided yet because we found SRL is a pretty good option.

係.....真係一個好重要的決定, 煩

醒目開學勳章 貢獻勳章

information from uncledos blog

2010學年小一《自行分配學位》在2009年9月25日展開收表行動,以下將會集結各大傳媒報導的收表情況。
喇沙小學 (校網 41) ,截至 9月25日晚,收表約 225 份。
軒尼詩道官立上午小學 (校網 12) ,截至 9月25日晚,收表約超過 100 份。
聖公會油塘基顯小學 (校網 48) ,截至 9月25日晚,收表約 134 份。
浸信會沙田圍呂明才小學 (校網 91) ,截至 9月25日晚,收表約 120 份。
浸信會呂明才小學 (校網 91) ,截至 9月25日晚,收表約 119 份。
油蔴地天主教小學 (校網 31) ,截至 9月25日晚,收表約80份。
油蔴地天主教小學(海泓道) (校網 31) ,截至 9月25日晚,收表約 115 份。
聖公會柴灣聖米迦勒小學 (校網 16) ,截至 9月25日晚,收表約 97 份。
北角官立小學 (校網 14) ,截至 9月25日晚,收表約 104 份。
鮮魚行學校 (校網 32),截至 9月25日晚,收表約 16份。
樂善堂梁黃蕙芳紀念學校 (校網 70),截至 9月25日晚,收表約 12 份。

醒目開學勳章 貢獻勳章

原帖由 schau28 於 29-9-2009 09:22 發表
我交左表啦, 始終都是srl...

我今日都交左
‹ 上一主題|下一主題