用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖羅撒幼稚園 2010 年升小一報料和準備
樓主: Hayley04
go

2010 年升小一報料和準備 [複製鏈接]

ME 3....
我還諗緊要不要同斯渝考多一間私校作為backup之用...

原帖由 kylie_mom 於 09-3-9 14:08 發表

但願如此

諗法一樣, 因為近婆婆....

原帖由 kylie_mom 於 09-3-9 17:43 發表

我會考聖母作backup

我今早打左電話去問2010的收生資料, 原來截止報名日期是2009年6月13日.. interview就是2009年6月27日... 全年學費$39,600, 分十期交.  

原帖由 ShinTeresa 於 09-3-11 17:24 發表
Hi Victor 甘麻煩你keep post 多d 有邊間小學攪既簡介會 anyway 多唔多mami 報左名去聽 呢間school都好新 大家有咩comment ?我又冇諗個呢間sch so暫時未報名住

yes yes, 我都是諗住比阿囡有個interview的經驗..

原帖由 Hayley04 於 09-3-16 08:53 發表
no commitment, just listen and as rehearsal!

you think too far! I would not choose this either.

Hi,
Please check PM. thanks!

原帖由 QOOGIRLZOE 於 09-9-1 13:41 發表
我SCAN左 "媽媽叩門必殺技" 既書, 都想和大家分享,  是WORD FILES, 但唔知點樣放上來, 請指教。

我交左表啦, 始終都是srl...
‹ 上一主題|下一主題