用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 想問問有無人知道"泳天游泳會"好唔好.... ...
go

想問問有無人知道"泳天游泳會"好唔好.... [複製鏈接]

我見他們5月份有游泳班開...不過唔知教得好唔好,請問有無媽咪俾小朋友係泳天學過swim ka? Please comment, Thanks....
   0    0    0    0

k
原帖由 alberthauyc 於 09-4-20 10:51 發表
which centre do u wnat to take?

Kowloon Bay lor~~~is ok or not?

醒目開學勳章

I don't suggest to take this 泳會because my son join last year around 3 months but nothing to learn..still afraid water, I think this 泳會 same as standford lor....too bad

原帖由 rebecca0113 於 09-4-20 11:02 發表
I don't suggest to take this 泳會because my son join last year around 3 months but nothing to learn..still afraid water, I think this 泳會 same as standford lor....too bad

咁知唔知道那間泳會係ok ka?

簽名被屏蔽

德福泳天呢,教練一般,但換衫沖身ge地方好論盡,由泳池要行幾層有冷氣的樓梯上天台,之後又要行番好多層樓梯落地面,小朋友好易攝親! 另外上課前是在會所出面排隊等候,冬凍夏熱,好慘。 我仔仔join過一期我地就無再參加,寧願去遠d的大力泳會(九龍灣emax)!

有朋友在培正的泳天學游水,佢話ok囉。

原帖由 ruru 於 09-4-20 10:06 發表
我見他們5月份有游泳班開...不過唔知教得好唔好,請問有無媽咪俾小朋友係泳天學過swim ka? Please comment, Thanks....

我兩個小朋友自小都係跟泳天學游泳, 而家入埋泳隊操水, 好唔好? 就見人見智, 睇吓跟邊個教練啦, 如果係訓練班就大多收Part Time教練.

醒目開學勳章

有個游泳教練同我朋友講,九龍既泳天係ok既,hk side就唔掂.

我覺得九龍培正泳天d教練okay喎, 就算有d小朋友開初好怕水同cry, 過1-2堂佢地已經唔怕水, 已經可以將頭仔放入水到. 但當然我覺得個個小朋友都唔同. 但大致上都okay!
‹ 上一主題|下一主題