用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 朗思好定方方好?
go

朗思好定方方好? [複製鏈接]

上述兩間都收左我個囡,兩間都位於九龍塘。請問邊間好d 呢? 我指係教學方面......  係咪兩間都有得直升K1? 請賜教
   0    0    0    0

原帖由 arkid 於 09-4-20 23:59 發表
上述兩間都收左我個囡,兩間都位於九龍塘。請問邊間好d 呢? 我指係教學方面......  係咪兩間都有得直升K1? 請賜教

Think (Kln Tong) 不是直升.

係呀, Think 唔係直升, 我個女都係得方方收左, 你個B幾多月出世呀?  可能我地會係同學!

你睇我呢個阿媽傻到... 連THINK 冇得直升都唔知。不過除左呢樣,係學英文方面,有冇家長可以比D意見邊間好D呢?

其實最想係個女可以好開心咁讀書。

原帖由 arkid 於 09-4-23 00:05 發表
你睇我呢個阿媽傻到... 連THINK 冇得直升都唔知。不過除左呢樣,係學英文方面,有冇家長可以比D意見邊間好D呢?

其實最想係個女可以好開心咁讀書。

其實學校是無official通知, 只是我交留位費時問admin的staff. 我打算25號去briefing meeting 問清楚. 因我都考慮另一offer.

哈呣, 請問個briefing meeting 怎樣? 是否真的沒有直升呀?

原帖由 arkid 於 09-4-25 23:25 發表
哈呣, 請問個briefing meeting 怎樣? 是否真的沒有直升呀?

校長親口說要再Interview. 但校長說去年out了2-3student.

原帖由 哈呣 於 09-4-26 11:06 發表

校長親口說要再Interview. 但校長說去年out了2-3student.

請參考以下
http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=2118725&extra=page%3D2
‹ 上一主題|下一主題