用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 外籍老師教PHONICS
go

外籍老師教PHONICS [複製鏈接]

最近幫囡囡搵PHONICS SUMMER COURSE, 去過尖沙咀聽過一個家長講座+免費試堂,囡囡好鍾意,除了外籍老師另外仲有一位註冊幼稚園教師協助,地方不算太大,整潔,感覺好舒服  . 仲有好多特別課程  囡囡呢個暑假會好充實喇.
   0    0    0    0

其実我用了BABY KINGDOM時間不算長、但大有収穫、不過我有点看不過的、既然要売広告、又何不光明正大。  USERNAME也透露了是XX TSIM SHA TSUI,不正是CENTRE所在点?!!
有外籍老師教授PHONICS已很吸引、又可免費試堂、不如堂堂正正的介紹一下、我肯定很多家長会有興趣的。 PM応接不下啦。
Mighty
love you for you
自分に負けるな!!

醒目開學勳章 貢獻勳章

原帖由 Mighty 於 18-5-2009 20:30 發表
其実我用了BABY KINGDOM時間不算長、但大有収穫、不過我有点看不過的、既然要売広告、又何不光明正大。  USERNAME也透露了是XX TSIM SHA TSUI,不正是CENTRE所在点?!!
有外籍老師教授PHONICS已很吸引、又可免費試堂、不如堂堂正正的介紹一下、我肯定很多家長会有 ...

因為此舉做法是免費的, 如要合法宣傳賣廣告, 就必定要
與親子王國聯絡, 成為廣告商戶再在此作宣傳.
‹ 上一主題|下一主題