用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 各位請小心游泳騙子(姓候男教練)…
go

各位請小心游泳騙子(姓候男教練)… [複製鏈接]

由一位xxxxxx媽咪介紹...

(姓候男教練)名(yuen chxxx)

請提高警覺...

如有懷疑請pm我...

我留意咗好幾位用户扮嘢,我不希望有人誤人子弟...

煩麻睇過此頁的mami,好心幫手令呢個topic延續下去...

Thanks a lot...
   0    0    0    0

hi eio,

pls pm the info to me, thanks....

是如何欺偏?  時間不足?  不識教?  不落水?  一或再厳重的、、、如行為方面、対小朋友身心有影響等等。  只用「PM 我」形式、這個THREAD好快就沈水。 教練姓名也給登了、応該説清楚点。
Mighty
love you for you
自分に負けるな!!

醒目開學勳章 貢獻勳章

原帖由 eio0804 於 26-5-2009 14:30 發表
由一位xxxxxx媽咪介紹...
(姓候男教練)名(yuen chxxx)
請提高警覺...
如有懷疑請pm我...
我留意咗好幾位用户扮嘢,我不希望有人誤人子弟...

每次有關介紹老師的topic都會叫大家小心衡量, 如你想開topic提醒各會員的話, 可以於版面講出事件的概括, 如你應為有會員分身出post, 你可以pm他們的個人資料俾我, 我會幫你跟進. 請勿於版面留下疑信參半的留言

原帖由 kylie_mom 於 09-5-28 13:56 發表

每次有關介紹老師的topic都會叫大家小心衡量, 如你想開topic提醒各會員的話, 可以於版面講出事件的概括, 如你應為有會員分身出post, 你可以pm他們的個人資料俾我, 我會幫你跟進. 請勿於版面留下疑信參半的留言 ...

我懷疑佢係行內人,同個位教練有利益衝突!!又或者有私人恩怨!!

‹ 上一主題|下一主題