用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無真光小朋友想坐此保姆車東九出車,至將軍澳,去真光 ...
go

有無真光小朋友想坐此保姆車東九出車,至將軍澳,去真光 [複製鏈接]

多謝真光K1 小朋友的媽媽協助,已聯絡到一間新的
保姆車公司(王太),暫時定了由東九出車,至將軍澳(暫定可由維景山路出,不用塞將軍澳tunnel),經東區tunnel去真光,最終路線可能要7月確定

可能有d家長無問學校取保姆車公司電話,想問仲有無小朋友想坐此保姆車?

0    0    0    0
笑一笑世界更美妙

pls check pm. thanks.

tongbetty, pls check pm again.

tongbetty
我都想要找保母車..不知呀王太有没有其他的路線呢? 可否給我王太的聯絡呢? 或pm我吧

有無真光小朋友想坐此保姆車東九出車,至將軍澳,去真光

tongbetty,

可否p.m.王太的聯絡給我?  Thanks.

anyone wants to join?
笑一笑世界更美妙

Thanks!!!

原帖由 tongbetty 於 09-6-5 22:00 發表
anyone wants to join?

我都想要找保母車?可否PM王太的聯絡我!Many thanks!!!

保姆車

原帖由 tongbetty 於 09-6-1 22:58 發表
多謝真光K1 小朋友的媽媽 Joan 協助,已聯絡到一間新的
保姆車公司(王太),暫時定了由東九出車,至將軍澳(暫定可由維景山路出,不用塞將軍澳tunnel),經東區tunnel去真光,最終路線可能要7月確定

可能有d家長無問學校取保 ...

I want to find school bus from Tai Kok Tsui to Wong Tai Sin. Can we join your bus?  Can we join your bus? Can u also PM Mrs Wong tel no to me? Many thank!

真光收咗阿女讀下午k1,
我住係將軍澳站!
而家仲未搵到車返學~~!
但王太話未必開到下午班的車..

原帖由 christina825 於 09-6-6 12:37 發表

我都想要找保母車?可否PM王太的聯絡我!Many thanks!!!

醒目開學勳章 王國長老

請注意!
為免topic流於內容無意義性質(大量版面要求pm), 請各位自行pm樓主索取資料.現我會將此主題關閉.

多謝合作!
Red2008
‹ 上一主題|下一主題