用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 已編排了2項暑期活動, 但仍想計劃......
go

已編排了2項暑期活動, 但仍想計劃...... [複製鏈接]

想報一d短期遊學團俾個仔....
但宜家外國d流感好似又好危險,
有冇d好介紹???

其實今年暑假,
我都幫我個仔計劃了2個活動了:

1. 暑期天文科學體驗計劃2009

諗住俾佢0係暑假學下主科以外既科目, 好似科學呀, 常識...等等...咁0岩俾我見到呢個體驗計劃, 所以覺得好0岩自己心意

其實個課程都幾新穎架, 有學校課程、有新奇知識、有戶外考察、有天文科學模擬製作、有專業器材.....

自己仲可以參加埋佢地既戶外考察, 所以考慮了一陣就報了名了...

2. 小組游泳

嬉山莫嬉水嘛, 始終想佢學識游水會好d既, 之前跟泳班學學極都唔係太識0...
   0    0    0    0

原帖由 marky 於 09-6-9 07:35 發表
"暑期天文科學體驗計劃2009"係唔係就係其他媽係 bk度介紹0個個?

吓....0係邊度呀..?
邊個介紹果個?

我講果個係...
暑期天文科學計劃2009
http://www.hkututor.com/astronomy09.html

原帖由 gracelamb 於 09-6-9 10:35 發表
今年都係唔比小朋友出國了..一陣中左招咪死!

係啦...都幾矛盾
始終出去可以俾佢見識下嘛...
有冇邊度會少d流感既呢..??

I have interest on 天文班.
Can you pm the information to me?>

‹ 上一主題|下一主題