用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

有關學校停課消息 [複製鏈接]

唔該,各位家長,我想在此知道學校之消息,因為本人之公司,係login唔倒內聯網(可能mac機關係),回家login,老實講,學校個內聯網好唔清晰,有時都唔知佢寫什麼

我知道有部份家長會同學校有關老師聯絡,希望各位幫忙,等K1﹣K3家長們都可以在此知道有關消息.thank you !

0    0    0    0
3E 嵐嵐

Hi namnam,

尋日我囡囡班主任call我返校圖書館攞功課, 雖然內聯網有得下下載, 但我唔想唔想一張張紙咁, 最後都攞左, 攞既時間係9:00am - 5:00pm....

如期係26/6復課, 懇親會就如常29/6進行, 補課日期就按照學校發送比家長手機訊息。  如學生缺席星期六, 日補課日子就不計出席率, 但其他補課日子係平日就計出席率..

如未能如期復課, 懇親會日期及補課安排就另行通知...

原帖由 namnam320 於 09-6-17 11:16 發表
唔該,各位家長,我想在此知道學校之消息,因為本人之公司,係login唔倒內聯網(可能mac機關係),回家login,老實講,學校個內聯網好唔清晰,有時都唔知佢寫什麼

我知道有部份家長會同學校有關老師聯絡,希望各位幫忙,等K1﹣K3家長們都可以在 ...

原帖由 IrisLau
尋日我囡囡班主任call我返校圖書館攞功課, 雖然內聯網有得下下載, 但我唔想唔想一張張紙咁, 最後都攞左, 攞既時間係9:00am - 5:00pm....

如期係26/6復課, 懇親會就如常29/6進行, 補課日期就按照學校發 ...

thank you ^o^
3E 嵐嵐

我知道有幾位此處BK媽咪的小朋友,入左舞蹈校隊
早幾日曾致電負責老師,如果政府宣報繼續停課,學校就因應停課日子而延期練習; 但如果係全個暑假停課,咁暑期練習就可能取消,而有關費用會全退回家長....
因我小朋友對外有其他暑假活動,有關負責老師說明,舞蹈校隊練習一定係上午10:00-11:00pm, 時間一定不會更改為下午!

我當然想keep住暑期練習啦,因為就我所觀察,佢地採排一隻舞蹈,真係要一定的時間,才能有一定成績!
3E 嵐嵐
‹ 上一主題|下一主題