用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 知唔知葵涌嶺南中學校風如何
go

知唔知葵涌嶺南中學校風如何 [複製鏈接]

醒目開學勳章

姨生女派到呢間,成績同校風點呀,幫幫忙
   0    0    0    0
[url=http://www.yahoo.com][img]

原帖由 jamieconnie 於 09-7-7 10:13 發表
姨生女派到呢間,成績同校風點呀,幫幫忙

band 2尾 - 3頭,
成績同校風都普普通通

成績唔知, 不過見到d學生, 覺得校風麻麻!   試下幫佢叩門轉校啦!    我仔仔都是葵青區, 你有什麼問題我會盡量幫你解答, 不過首先要知道她的banding?

醒目開學勳章

band2呀,中英都有8x,數就得3x ,無啦啦考得咁差,有邊間好啲呀,而家去左扣石天,蘇浙,

原帖由 xmanman 於 09-7-7 10:43 發表
成績唔知, 不過見到d學生, 覺得校風麻麻!   試下幫佢叩門轉校啦!    我仔仔都是葵青區, 你有什麼問題我會盡量幫你解答, 不過首先要知道她的banding?
[url=http://www.yahoo.com][img]

You should try others. This school is Band 3. There should be more choices in the area. But need to try few more. Good luck.
:mrgreen:

簽名被屏蔽

仲有呢d 都係band 2中學
李賢堯
顧超文
梁植偉
皇仁舊生 (band 2 中至尾)
荔天
迦密愛禮信

原帖由 jamieconnie 於 09-7-7 11:08 發表
band2呀,中英都有8x,數就得3x ,無啦啦考得咁差,有邊間好啲呀,而家去左扣石天,蘇浙,

喺咪嶺南鍾榮光呀? 我曾經實地觀察過(企係荔景山道望入課室)啲學生有啲瞓教 , 有啲睇雜誌 , 有啲傾計 , 但老師好似當睇唔到 , 最後有個學生見到我仲同其他人講 , 之後仲做出不文手勢 ...............
‹ 上一主題|下一主題