用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 咩叫置頂集中帖?我唔明白,請教教我,謝謝 ...
go

咩叫置頂集中帖?我唔明白,請教教我,謝謝 [複製鏈接]

咩叫置頂集中帖?我唔明白,請教教我,謝謝~~
   0    0    0    0

醒目開學勳章

原帖由 FFchan 於 09-7-12 01:22 發表
咩叫置頂集中帖?我唔明白,請教教我,謝謝~~

即係呢個post: [徵求/買賣/交換/送出]二手書本/書包/校服等集中帖

原帖由 Geni 於 09-7-12 08:08 發表

即係呢個post: [徵求/買賣/交換/送出]二手書本/書包/校服等集中帖

我之前都係入咗 徵求/買賣/交換/送出....
之後>按發表新主題>打好文章>按發新話題>完成
試過兩三次都,比你地刪除,我都唔想架

我再睇番自己打標題,就唔係徵求/買賣/交換....果一欄. 我想問問我出錯邊一個part呢?請指教,謝謝

醒目開學勳章

原帖由 FFchan 於 09-7-12 16:54 發表

我之前都係入咗 徵求/買賣/交換/送出....
之後>按發表新主題>打好文章>按發新話題>完成
試過兩三次都,比你地刪除,我都唔想架

我再睇番自己打標題,就唔係徵求/買賣/交換....果一欄. 我想問問我出錯邊一個part呢?請指教,謝謝 ...

唔係按, 應該按隔o黎o個個, 又或者去到o個個版面最底"快速回覆主題"度打, 最後按"發表文章"就得o勒!

原帖由 Geni 於 09-7-12 17:17 發表

唔係按, 應該按隔o黎o個個, 又或者去到o個個版面最底"快速回覆主題"度打, 最後按"發表文章"就得o勒! ...

okok thz so much ^^
‹ 上一主題|下一主題