用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 德寶英文幼稚園 (將軍澳) 德寶校長發爛渣大駡家長
go

德寶校長發爛渣大駡家長 [複製鏈接]

事原因佢地唔想攪畢業禮, 可能因引起好多家長不滿, 甚至有家長罷交學費,  所以就是但攪個家長冇份見証小朋友的畢業禮, 我作為一個家長由K1 等到 K3真係好希望可以睇到孩子既畢業, 而唔係話只係睇佢泊返嚟的照片, 冇得回憶, 好失望, 係對間學校好失望, 無論主任及剛打電話來的校長, 只用力地用H1N1來做藉口推, 完全冇真心去攪好個畢業禮, 去為家長及小朋友去着想, 講唔惦就係電話度好大聲好大聲咁駡, 完全唔比家長去講, 仲話大家讀書人要講道理, 點知佢就唔講道理大大聲咁駡, 有個咁既校長, 點教好我地D小朋友呀!我就係信錯這所學校, 比咗小朋去讀, 睇住佢越來越差, 太過商業化, 今日先至真正睇清楚真面目, 我就蠢太講道理一早就交晒學費, 明白到老師每天都有返工, 佢地只係打份工啫, 所換來一吐氣, 如果將會入讀這所黑店學校就要唸清楚la, 佢地返轉豬肚就......
(以上的完全是剛發生的真人真事)
   0    0    0    0

原帖由 scso 於 09-7-31 15:29 發表
事原因佢地唔想攪畢業禮, 可能因引起好多家長不滿, 甚至有家長罷交學費,  所以就是但攪個家長冇份見証小朋友的畢業禮, 我作為一個家長由K1 等到 K3真係好希望可以睇到孩子既畢業, 而唔係話只係睇佢泊返嚟的照片, 冇 ...

根本德寶是無心攪小朋友的畢業禮,只係事旦攪個流口水畢業禮,敷衍我們.現在EDB已經宣佈復課,應該可以攪好的.這種畢業禮,人地唔洗爭取都一早攪完.根本德寶係惡人先告狀.我對這機構完全失望!
‹ 上一主題|下一主題