用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 尋人 - 修補 SPI 的人
go

尋人 - 修補 SPI 的人 [複製鏈接]

有位 bk 會員是收集舊 或 破損 SPI 書包,  修理後送给有需要的小朋友的.

我而家有個SPI 唔要,  請同我聯絡 or 有冇媽咪記得佢個名呀 ?
   0    0    0    0

原帖由 Martina 於 09-8-7 15:49 發表
有位 bk 會員是收集舊 或 破損 SPI 書包,  修理後送给有需要的小朋友的.

我而家有個SPI 唔要,  請同我聯絡 or 有冇媽咪記得佢個名呀 ?

我都有個唔要,
咁有意義,
我好感動呀.
無知是福

有冇人記得呢位 member 的 login 呀 ?  
我唔知點聯絡 !!

原帖由 Martina 於 09-8-7 15:49 發表

唔好意思, 已pm了你。
不過講返對上一年我真係送得俾人的書包得一個乍(但收了5/6個),有d仲放在家未有時間修理。
愛收集舊書包、背囊的傻人

就係呢位仁兄收集 舊書包的

我已交了一個我孩子反正也不會再用的書包,  如果有點機會有人用得着...总比扔到垃圾箱好點吧 !

回覆 2# jessc 的文章

Hi,jessc
我都有一個細碼的SPI唔要,只是手抽有少許破裂!請你PM我怎樣交給你。

我都有...請pm我聯絡資料

原帖由 BBHim 於 09-8-20 11:17 發表
我都有...請pm我聯絡資料

BBHim等四位, 已覆了pm。

如果有人有唔要的書包, 就算唔係SPI都可以pm我。今年終於第一次成功修理Sanrio的卡通書包俾返物主,希望佢可以用埋第六年。(都應該少見的一個可以用足六年的卡通書包)

不過講明我主要用來儲和有些送給人,我未有計劃花一二百元買個二手書包回來的。至於幼稚園書包......比較難送俾人, 所以暫時未有興趣住。

PS:今年收了一個Nikko背囊,竟然由媽媽的中學書包用到俾囡囡總共用左22年,都算犀利。多謝晒那位bk媽咪。

愛收集舊書包、背囊的傻人
‹ 上一主題|下一主題