用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 大家可否俾d意見我呀.....好煩
go

大家可否俾d意見我呀.....好煩 [複製鏈接]

我個仔會係2010年1月返九龍塘方方2歲學前班,我老公死都要阿仔讀國際班(全英),佢話想阿仔英語能力好d(係屋企已是菲傭姐姐湊),但我同我老公既英語水平只是去到中五程度,我好擔心到時想了解阿仔係學校既情況時唔知點同外籍老師了解(自己英語又唔係好好)又唔知可否問其他老師了解,唔知有冇家長有過呢d問題呢 / 可否教我解決方法 ?
同埋可否俾d意見我點同阿仔揾d好既K1學校(阿仔是12月出世)...唔該....唔該....
   0    0    0    0

可否俾d意見我呀....

你住邊GA,.....去到九龍塘那麼遠返學
[img align=right]http://bd.lilypie.com/4ru9p8.png[/img]

其實, 如果妳丈夫堅持阿仔讀國際班的話, 妳咪同佢講:日後學校有咩就搵你(即妳丈夫). d男人就最怕煩架喇! 佢可能會忽然轉呔哩!!!!

原帖由 PotatoPig 於 09-8-28 12:38 發表
我個仔會係2010年1月返九龍塘方方2歲學前班,我老公死都要阿仔讀國際班(全英),佢話想阿仔英語能力好d(係屋企已是菲傭姐姐湊),但我同我老公既英語水平只是去到中五程度,我好擔心到時想了解阿仔係學校既情況時唔知點同 ...

不要担心,相信有本地miss在校內翻譯,因為父母的責任是交學費,一定有人同你溝通到
‹ 上一主題|下一主題