用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 崇真小學暨幼稚園(小學部) 再一次證實崇真的admin 真係好差
go

再一次證實崇真的admin 真係好差 [複製鏈接]

9月17日寄一封信來叫我地帶bb去面試, 面試日期為9月17日下午5時半, 嘩!唔係嘛!再睇個郵印日期為12/9/09
寄出, 加上颱風及郵政延誤等因素,但5日前寄信叫人interview 有冇遲的丫!點準備先
   0    0    0    0

乜要準備嘅咩?

其實好多人話祟真行政差, 我個人覺得係因為學校有好多活動, 所以校務的安排及處理的事都好多, (但這些活動都係為小朋友好, 試想想, 其他學校都未必會安排校車接課外活動, ), 但校務處的人手有限, 所以希望大家諒解下, 唯有靠我地家長問多d.

原帖由 EdithMom 於 09-9-23 11:22 發表
其實好多人話祟真行政差, 我個人覺得係因為學校有好多活動, 所以校務的安排及處理的事都好多, (但這些活動都係為小朋友好, 試想想, 其他學校都未必會安排校車接課外活動, ), 但校務處的人手有限, 所以希望大家諒解下 ...

同意....

學校很多活動給同學和家長, 所以, 校務處的工作負擔很重喔!

對...學校可以有3段時間給學校安排校車接送放學, 這點我很滿意喔! 因我仔仔經常搭校車的.

希望各位家長能諒解.
vip no. 分享:
menard 85折, 可代買.
isa knox 9折
SebMed美康會員價
Harvey Nichols Beauty Card, Kiyto手袋 85折

原帖由 helenjoe 於 09-10-27 23:15 發表

同意....

學校很多活動給同學和家長, 所以, 校務處的工作負擔很重喔!

對...學校可以有3段時間給學校安排校車接送放學, 這點我很滿意喔! 因我仔仔經常搭校車的.

希望各位家長能諒解. ...

你是否崇真的老師呢?

想當年,我個仔去INTERVIEW都係好"忟"先收到信,真係攞唔切假,打去學校改期,好彩學校好好,好願意另外安排面試時間俾我

原帖由 tomyanma 於 09-9-17 22:06 發表
9月17日寄一封信來叫我地帶bb去面試, 面試日期為9月17日下午5時半, 嘩!唔係嘛!再睇個郵印日期為12/9/09
寄出, 加上颱風及郵政延誤等因素,但5日前寄信叫人interview 有冇遲的丫!點準備先 ...
‹ 上一主題|下一主題