用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 優才(楊殷有娣)書院 點算? 剛發現評估同考鋼琴撞左時間
go

點算? 剛發現評估同考鋼琴撞左時間 [複製鏈接]

王國長老

小墨魚28號考鋼琴, 大頭蝦既我今日先發現撞左評估(早上), 點算好? 有冇過來人?
   0    0    0    0

原帖由 edea 於 09-10-7 11:16 PM 發表
小墨魚28號考鋼琴, 大頭蝦既我今日先發現撞左評估(早上), 點算好? 有冇過來人?
即刻打去考試局要求改時間.

王國長老

Thanks KnN.:loveliness:

我地都好似撞左,我要轉介給相關部門的同事跟進先得。

多謝兩位。

http://www.hkeaa.edu.hk/DocLibrary/ipe/abrsm/ReschedulingAug09.pdf
改期form 係到. 但真係要快, 同埋唔好揀時間, 隨時考, 因為今年只係考到11月7日,  再揀日子就好吻喇.
下個星期都改唔到既話, 就睇下到時好唔好"搵相熟e 生睇一睇", 有e生紙咁亦有機會改到日子.

下次唔好揀同10月有關嫁喇...
因為10月period 多係22號後.

考試局改時間既原則係二人互換,弓遲先改好難估有無人同你地換到時間

原帖由 KnN 於 09-10-10 07:48 發表
http://www.hkeaa.edu.hk/DocLibrary/ipe/abrsm/ReschedulingAug09.pdf
改期form 係到. 但真係要快, 同埋唔好揀時間, 隨時考, 因為今年只係考到11月7日,  再揀日子就好吻喇.
下個星期都改唔到既話, 就睇下到時好唔 ...
多謝教路。

回覆 1# 軍魁星 的文章

請問評估什麼??
請教路

王國長老

原帖由 KnN 於 09-10-10 07:48 發表
下個星期都改唔到既話, 就睇下到時好唔 ...

唔知係咪琴行遲左, 我明明揀8月.
算啦, 幸好有小朋友同佢換到時間, 剛好term break時考左, fit晒.
‹ 上一主題|下一主題