用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 北角衛理堂PN-收到通知interview未呀?
go

北角衛理堂PN-收到通知interview未呀? [複製鏈接]

請問報左北角衛理堂PN2010的家長們收倒通知interview未呀?
   0    0    0    0

未啊 ~ 我上星期打去問, 接電話嗰個有D寸話因為有好多伸請表, 未整理好, 若10月尾11月仲未有通知先再打去問咼 ! 講真, 間間比較出名嘅都多伸請表架啦, 咁耐都未整理好距地D行政都比較無咁快咼...

原帖由 Twinboys08 於 09-10-21 11:00 發表
未啊 ~ 我上星期打去問, 接電話嗰個有D寸話因為有好多伸請表, 未整理好, 若10月尾11月仲未有通知先再打去問咼 ! 講真, 間間比較出名嘅都多伸請表架啦, 咁耐都未整理好距地D行政都比較無咁快咼... ...

我都未收到呀.....

not yet received

我都有打電話過去了解, 態度都係有D寸...

我希望佢地可以儘早通知面見時間, 因為唔想同其他interview 碰上.

聽聞佢地嘅行政係比較亂, 惟有耐心等下啦.  各家長們, 如收倒通知, 請入黎報下料. Thanks for sharing.

By the way,我喺佢地網站見倒以下的信息:

"新生面見將於二零零九年十一月十四日及二十一日舉行,如家長於十一月六日或以後未接獲面見通知,請致電25719015查"

原帖由 matsutakako 於 09-10-21 16:28 發表
聽聞佢地嘅行政係比較亂, 惟有耐心等下啦.  各家長們, 如收倒通知, 請入黎報下料. Thanks for sharing.

By the way,我喺佢地網站見倒以下的信息:

"新生面見將於二零零九年十一月十四日及二十一日舉行,如家長於十一 ...

多謝報料 ~ 希望唔係14號啦...因為14號見蘇浙, 撞時間就麻煩

我見咗參加幼樂坊,
無回音,
N1我都有報,
但未收到信.

我明天才寄表呀,唔知仲收唔收呢....
其實最想同女女報St Paul, however, the school fee for SPN is too expensive la, 拍得住女拔小呀...而SPK no PN class...而且又怕女女由bb就讀女校如直升St Paul 的女校,咪青春期完都有9成時間只接觸女性,好似好唔balance...

我都好想快d知面試日期同時間,
希望大家下星期初就收到信啦﹗
感謝天父所賜一切恩惠, 我們誠心感謝您, 因主耶穌基督之名, 亞孟。

I share your view on girl only school.  But even though you don't mind, both SPN and SPK are very very difficult to enter if you don't have any connection.  

FYI, SPN and SPK also have boy students but not too many.

原帖由 elanelan 於 09-10-23 00:17 發表
我明天才寄表呀,唔知仲收唔收呢....
其實最想同女女報St Paul, however, the school fee for SPN is too expensive la, 拍得住女拔小呀...而SPK no PN class...而且又怕女女由bb就讀女校如直升St Paul 的女校,咪青春期 ...

I applied for N1 for my son, interview date on 14 Nov at 9:00 a.m.

請問你係幾時交表?唔知係咪早交就見先呢?
我9月1日親身交表, 今日收到面試信,
11月21日9:45am面試, 我囡囡係0804bb.

原帖由 asww181207 於 09-10-27 12:04 發表
I applied for N1 for my son, interview date on 14 Nov at 9:00 a.m.
感謝天父所賜一切恩惠, 我們誠心感謝您, 因主耶穌基督之名, 亞孟。

剛收到信啦,
下個月21號見.

我今日都收到信啦,
下個月21號見. 仲有呀, 學校十月三十一日係開放日, 有興趣嘅家長留意啦!

21/11 上午!

我都係21號上午

巳有兩間在同一日(21日)interview, 加上北角衛理堂, 巳經係第三間啦, 所以唔會去北角衛理堂, 因為還未交報名費... sorry...

原帖由 dada_mama 於 09-10-28 09:53 發表
巳有兩間在同一日(21日)interview, 加上北角衛理堂, 巳經係第三間啦, 所以唔會去北角衛理堂, 因為還未交報名費... sorry...

我都收到啦....21號上午,星期六都會去open day呀!!
不過仲等梗靈糧first choice,我都驚會撞期!!

我都係21號上午

‹ 上一主題|下一主題