用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 show and tell
go

show and tell [複製鏈接]

亚女说show and tell 的number of stamps 代表成积, 一个是general, 两个是比较好, 你们知道是这样吗?
   0    0    0    0

HoYanMom,

係, k2同k1時有d唔同, k1既評估比較詳細, 而k2只係用stamp黎代表, 最多係有3個印.
原帖由 HoYanMom 於 09-10-24 19:19 發表
亚女说show and tell 的number of stamps 代表成积, 一个是general, 两个是比较好, 你们知道是这样吗?

I just received the slip from the notice. Don't have any stamp wor! Where are those stamps you guys got?

K1-K3都係派評估紙, 初開學時做既show and tell都係評估紙, 冇stamp喎, 唔通改左新format?

原帖由 雙子媽媽 於 09-10-27 15:28 發表
HoYanMom,

係, k2同k1時有d唔同, k1既評估比較詳細, 而k2只係用stamp黎代表, 最多係有3個印.

係呀, 上年k1時係派評估紙, 好清晰, 知道佢做成點,但今年做完show and tell後,果張問卷只係比左3個印仔, 都唔知佢做成點, 而家先知道3個印仔係最好!

原帖由 siufo 於 09-11-11 11:47 發表
K1-K3都係派評估紙, 初開學時做既show and tell都係評估紙, 冇stamp喎, 唔通改左新format?

但係點解我地重未收到show & tell 通告既,唔通阿仔唔見咗???

可能未輪到妳仔仔做姐, 唔使擔心既
原帖由 sfong1218 於 09-11-11 21:12 發表
但係點解我地重未收到show & tell 通告既,唔通阿仔唔見咗???

SHAW & TELL 是怎麼做的, 事前會否知道是什麼物件?物件是自已選的嗎?

原帖由 雙子媽媽 於 09-11-11 22:44 發表
可能未輪到妳仔仔做姐, 唔使擔心既

雙子媽媽,

Thanks.

‹ 上一主題|下一主題