用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 in完九龍塘啓思的家長.
go

in完九龍塘啓思的家長. [複製鏈接]

請問各位家長,有無面試完,老師問家長如上午班無位會否考慮下午班嗎?
   0    0    0    0

有, 重問早餐食d咩!

Are you gals talking about Creative Primary KG?

有呀!阿囡答錯咗兩條,所以我答如果上午班無位都會考慮下午班,其實佢應該已經無乜位架喇!
老師問佢食咩早餐,阿囡答食飯.

係咪都話一星期有結果?今個星期六另一間要交留位費,
好想之前收到信知道結果.

我地都係星期六in.....老師好直接同我講上午班已經full 咗....only 下午班....問我會唔會考慮....

yes, i suppose they will send out the letter pretty soon. my boy went there for interview last SAT, and we ve got the letter already, so shouldn't be much longer 8)

原帖由 ppww 於 09-11-11 07:09 發表
係咪都話一星期有結果?今個星期六另一間要交留位費,
好想之前收到信知道結果.

有無人已經收咗信呀?好心急呀!係咪收唔收都會有信架?

有無家長已經收咗信喇?

有無家長已經收咗信喇?

昨日收到信了,收了讀下午班,個日in完後整體感覺好好幾鍾意,會去交留位費.

ppww,
你就好啦!我星期6都收到信,但係唔收我仔仔.我覺得佢Interview表現都好好,諗住都會收佢,真係失望! 唔知關唔關我仔仔係細仔,得2歲1個月......

原帖由 ppww 於 09-11-15 07:34 AM 發表
昨日收到信了,收了讀下午班,個日in完後整體感覺好好幾鍾意,會去交留位費.

我都收到信, 我都會去交留位費.

原帖由 ppww 於 09-11-15 07:34 發表

原帖由 chunheima 於 09-11-16 11:16 AM 發表
ppww,
你就好啦!我星期6都收到信,但係唔收我仔仔.我覺得佢Interview表現都好好,諗住都會收佢,真係失望! 唔知關唔關我仔仔係細仔,得2歲1個月......

chunheima,
我都收到信啦....唔收我個仔呀....我個仔既表現..仲in 得好過 york...york 就收左我個仔...其實都估到佢地唔收啦...因為個老師都同我講...淨番既位得好少...加上我個仔係細仔...問我會唔會比佢讀 nursery...or 遲一年先入學...個老師咁講得....即係表現幾好都冇用啦...

原帖由 chunheima 於 09-11-16 11:16 發表
ppww,

其實我都覺得大仔唔多唔少都有些優勢,而且尤其今年競爭咁大,不過唔緊要啦唔好灰心住!可能有間更好嘅收你囝囝呢!

原帖由 conniewww 於 09-11-16 11:49 發表
我都收到信, 我都會去交留位費.

又係下午班嗎?

完全明白哂!
但如果唔收細仔,就好似培正講明啦!唔好浪費D家長時間同金錢!

原帖由 chansheila 於 09-11-16 11:57 AM 發表

chunheima,
我都收到信啦....唔收我個仔呀....我個仔既表現..仲in 得好過 york...york 就收左我個仔...其實都估到佢地唔收啦...因為個老師都同我講...淨番既位得好少...加上我個仔係細仔...問我會唔會比佢讀 nurse ...
‹ 上一主題|下一主題