用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 對崇真小學暨幼稚園好失望
樓主: tgrm
go

對崇真小學暨幼稚園好失望 [複製鏈接]

我仔仔也是 in 25/11 6:00 pm, 收了 am, 不過我也不交留位了.

冇錯, 我女當日in都是成組表現最叻的, 結果是reject.

原帖由 Karen2009 於 09-11-23 23:31 發表

無錯, TT 今年真係人氣急升,但同時亦都俾佢地自已今次收后備生既安排而攪到至臭名遠播, 而今次事件亦已經損壞佐學校既聲譽喇. 真係一子錯, 滿盤皆落朔

如果父母覺得自己個小朋友都 OK SMART 既, 甘可以唔駛申請喇 ...

各位家長, 唔駛唔開心, 因為我都覺得呢間學校唔係想像中咁好, 因為我係早幾個星期黃昏見的, 如果無記錯應該係102班房, 我的小朋友大約七點十五分見完, 門口有其他小朋友同家長等候, 居然有隻老鼠係度行, 唔知大家重記唔記得班房同禮堂中間有條樓梯及渠位, 隻老鼠就係係渠位走出來, 同d家長和小朋友一齊行. 所以我一定唔會比小朋友讀.

回覆 5# ericalui74 的文章

My daugther interveiw at 1800 on 25/Nov! my daugther has a good performance and very enjoying the story telling....my husband and I think we have a chance to have a offer, but finally rejected! very disppointed!

可能tt覺得in得好的小朋友好多學校收,所以費事收了我地D小朋友,我地又唔去讀呢!哈哈!(我自我安慰。)
‹ 上一主題|下一主題