用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 九龍城浸信會幼稚園
go

九龍城浸信會幼稚園 [複製鏈接]

請問有無人收到取錄信呀?
   0    0    1    0

Acceptance letter for my daughter of am class. My daughter is a small girl 10/07. But I will not pay the reg. fee then

我阿仔都係10/07! 不過interview 果日, 阿仔係咁喊, 完全無答過問題, 都收佢am class  真奇怪
介意講你點解唔會交留位費嗎?

好似呢度D家長都唔係好講呢間幼稚園既~同埋都無家長話報呢間wo??, 我都開post問過都無人回應~~唔知點解??係唔係間學校好有問題呢??~有無人回應下呀, 板主知唔知呀?

係呀, 我都好想知多d 呢間學校既 資料! 因為interview 果日都好多人排隊in, 但係呢度又真係無咩人講呢間學校wor

Yeah...I don't understand also....

九龍靈糧堂(pm)同九龍城浸信會(am)都收我個女,但係我唔知邊間好D,請大家幫幫忙
肥脾

收左am class.......

原帖由 MEOWKLP 於 09-11-17 18:02 發表
我阿仔都係10/07! 不過interview 果日, 阿仔係咁喊, 完全無答過問題, 都收佢am class  真奇怪
介意講你點解唔會交留位費嗎?

My daughter was accepted by TT Int'l class and I have paid the reg. fee already.

我個女都收左上午班呀,我個女都係細B(12/07),咦,好似幾位都係細B喎,我個女面試果陣粒聲都唔出(响屋企好多野講),仲坐左响爸爸大脾!諗住實唔收添..

我有個朋友兩個仔女都讀呢間,話兩個小朋友都好鍾意返學,所以先至報下,我朋友話學校係先到先得,但當日好多人排隊,又以為會揀

你地參觀完學校覺得點呀?

我自己就覺得比我想像中好,校舍好大,小朋友應該好多活動空間,有外藉老師,都幾nice,我個B鍾意

我個仔係10/07的BB.
收左他讀上午班.
心大心細唔知讀唔讀好.

原帖由 hahachan 於 09-11-19 11:13 發表
我個女都收左上午班呀,我個女都係細B(12/07),咦,好似幾位都係細B喎,我個女面試果陣粒聲都唔出(响屋企好多野講),仲坐左响爸爸大脾!諗住實唔收添..

我有個朋友兩個仔女都讀呢間,話兩個小朋友都好鍾意返學,所以先至報 ...

反而我女(12/07)表現好好, 因為桌面有佢最愛(micky and 多多)~全程有答哂~但由於呢度D人能提供既資料唔多~睇書就話畢業生多升讀馬頭涌官小~考慮中.......

請問會唔會子女有讀緊,或者已畢業的媽媽介紹下學校呀? 謝謝!

我個仔都收左上午班。我想入全日架。
我老公唔太想入,因爲都無人討論,唔知好唔好。
希望多d人講下!

我個囡都係細B (12/07), 都收咗AM班, IN 時10問九唔應, 以為唔得, 點知一個驚喜, 我仲諗緊俾唔俾留位費.

原帖由 hahachan 於 09-11-19 11:13 發表

我有個朋友兩個仔女都讀呢間,話兩個小朋友都好鍾意返學,所以先至報 ...

醒目開學勳章

VAVASO,

記唔記得我呀..我個b同你果個都係一樣..10/07架..
我仔仔入左全日班..
又係諗緊交唔交留位費..我仲等緊聖三一既信..

但係我本身已經交左何文田循道衛理..(hkd700)
‹ 上一主題|下一主題