用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 青衣Choice, 學之園 及 康傑 哪間好?
go

青衣Choice, 學之園 及 康傑 哪間好? [複製鏈接]

請問青衣區 Choice, 學之園 及康傑 哪間好?  
此3間如要銜接本地小學科程, 哪一間較優勝?
小一派位哪間好些?
謝謝幫忙.
   0    0    0    0

can anyone help?

醒目開學勳章

how about 宏福中英文幼稚園, 宏福幼稚園 & 啟思.

Thanks

原帖由 一一一 於 09-11-21 16:24 發表
呢三間都是我心儀的,
卓思幼稚園一向幾好,但n班唔知,小學課程一定跟到(明天都會去報名)

康傑有朋友話幾抵,因為有外籍老師又有普通話老師,學費都是2千幾,星期五N班都有功課做的,但幼稚園唔知了!我唔喜歡校舍(收左我 ...

醒目開學勳章

choice都要交健康証明, 青怡個醫生話的.
我報左宏福, 係青怡做健康証明 $100 可以表受.
康傑最後都冇報, 因為校舍比較細.
另報左學之園.
卓思唔報啦, 一來N1 只有下午班, 二來D國內媽咪既行為不敢公為.

原帖由 bvbb 於 09-11-23 12:33 發表
choice都要交健康証明, 青怡個醫生話的.
我報左宏福, 係青怡做健康証明 $100 可以表受.
康傑最後都冇報, 因為校舍比較細.
另報左學之園.
卓思唔報啦, 一來N1 只有下午班, 二來D國內媽咪既行為不敢公為. ...

可否說明???
我尋日去左choice個open day, 仲即場交埋n1申請表, 不過學校無要求健康証明.

醒目開學勳章

‹ 上一主題|下一主題