用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 星期六尖沙咀商務有英文講故事
go

星期六尖沙咀商務有英文講故事 [複製鏈接]

商務最近成日攪英文講故事活動,我幾乎次次都帶仔仔參加,故事好有趣,氣氛好好,而家仔仔好鍾意我同佢一齊睇英文故仔書呢!

今次响尖沙咀攪 (之前都係响銅鑼灣),christmas 主題,我報左名la,你地都睇下la!

http://www.blooming-club.com/activity.php?id=15
   0    0    0    0

lee d 係之前活動既情況

http://www.blooming-club.com/templates/default/enews/2009/1127.htm

http://www.blooming-club.com/templates/default/enews/2009/1030.htm

你地無興趣嗎???

已報名, 想問係咪報大人名? 大人到時係咪一齊聽? 啱7歲嗎?

我一向都係留自己個名, 唔係留仔仔個名

我有坐响後面聽, 小朋友多數坐前面

我估7歲都ok 掛, 都係志在聽多d英文故事, 等小朋友提高對英文既興趣jer

咁留左名之後, 佢係咪會email入場券給我架? Thanks!

商務會send 個thankyou e-mail黎

有時會打電話提小朋友可以帶halloween衫或聖誕帽等

唔洗入場券gar, 而且其實活動當日walk in 都可以, 因為有次唔得閒報名, 結果去到, 商務d姐姐都好welcome 我地參加, 不過我估報左名佢地會容易d預櫈仔同小禮物既數gua

請問是否逢星期六都有? 我小朋友5歲唔知得唔得?

唔該晒你呀! 但商務仲未聯絡我呀! 如果冇收到通知的話, 我照去都冇問題架啦, 係咪?

原帖由 rabbit_rabbit 於 09-12-10 01:10 發表
商務會send 個thankyou e-mail黎

有時會打電話提小朋友可以帶halloween衫或聖誕帽等

唔洗入場券gar, 而且其實活動當日walk in 都可以, 因為有次唔得閒報名, 結果去到, 商務d姐姐都好welcome 我地參加, 不過我估報 ...

報左名ok gar la, 反正walk-in 都可以, 所以唔洗d乜野報名成功既confirmation gar la

好似係隔個星期六有活動
‹ 上一主題|下一主題