用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 校車~~太子至大窩口協康
go

校車~~太子至大窩口協康 [複製鏈接]

有冇媽咪知邊度有媬姆車可由太子至大窩口協康
   0    0    0    0

回覆 1# catcatchong 的文章

你係個度返咩位?佢地有校車的,可以打去問下

s位...因為校車只到荔景..所以想睇有冇媬姆車

原帖由 nokia6300 於 09-12-7 22:39 發表
你係個度返咩位?佢地有校車的,可以打去問下

你係已經係大窩口HH返緊定係等緊派?佢地校車最遠只去到荔景地鐵站/青衣的。保姆車我每朝都見到一架同一個小朋友,我明日幫你問下佢去邊啦!

謝謝你cathy..小朋友仲未返,1月先返,頭半個月會媽媽帶.

原帖由 cathyman 於 09-12-9 15:37 發表
你係已經係大窩口HH返緊定係等緊派?佢地校車最遠只去到荔景地鐵站/青衣的。保姆車我每朝都見到一架同一個小朋友,我明日幫你問下佢去邊啦!

今日問左主任,果部保姆車係往返深井的。而且主任亦知道你的問題,依家幫你問緊九龍區其他centre保姆車的資料,睇下有無車可以由太子至大窩口中心。
不過機會我想都好微,因為依家係大窩口返緊的都有好幾個係屬九龍區,包括我個小朋友在內,我地都係係荔景港鐵站接小朋友再轉MTR or mini bus的。

謝謝你

原帖由 cathyman 於 09-12-11 14:45 發表
今日問左主任,果部保姆車係往返深井的。而且主任亦知道你的問題,依家幫你問緊九龍區其他centre保姆車的資料,睇下有無車可以由太子至大窩口中心。
不過機會我想都好微,因為依家係大窩口返緊的都有好幾個係屬九龍區,包括我 ...

想問下你地住kln,點解返tai wo hau既?
係咪排快d呢?請問排左幾耐呀?

catcatchong,
睇黎你囝囝都成5歲多,係唔係只讀一年??

nokia6300,
雖然我住九龍區,不過如果只Heep Hong黎講,大窩口其實對我唔係太遠,因為我家住美孚,而且係荃灣返工,我每朝車囝囝返學後先返工。當時我揀時無考慮咩特別地點的,只係揀Heep Hong。

Cathy

唔好意思,一路都冇講,其實我幫朋友問.
令你有所誤會,實在很抱歉,請原諒

原帖由 cathyman 於 09-12-14 21:32 發表
catcatchong,
睇黎你囝囝都成5歲多,係唔係只讀一年??

nokia6300,
雖然我住九龍區,不過如果只Heep Hong黎講,大窩口其實對我唔係太遠,因為我家住美孚,而且係荃灣返工,我每朝車囝囝返學後先返工。當時我揀時無考慮咩特別地點 ...
‹ 上一主題|下一主題