用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 金巴倫英文幼稚園 vs 保良局譚歐陽少芳
go

金巴倫英文幼稚園 vs 保良局譚歐陽少芳 [複製鏈接]

金巴倫冇學卷, 而且課程都比較全面, 對考小學係咪好d呢??

譚歐陽少芳有學卷, 全英文教學, 咁課程係咪淺d架?? 咁考小學會唔會冇咁好呢??

唔知點選擇好, 可以比d意見我嗎??
   0    0    0    0

回覆 1# 小笨豬 的文章

係咪真係全英文教呀?

我聽d媽媽係咁講~~
原帖由 wankh 於 09-12-15 22:56 發表
係咪真係全英文教呀?

Personally, I don't like the accent of TAYSF's English teachers.  If money is not a big deal, then SN is a better choice.

簽名被屏蔽

醒目開學勳章

不過上晝都眞係好多印度人,d小朋友都幾百厭

有同感~ 我每日中午行去接仔仔放學, 就係譚歐陽隔離, 同一時間放學的, 都會見到d小朋友好活躍, 係路上跑, 亦有見到不少印度小朋友, 不過佢地學生都幾多, 咩人都有囉!
記得上次呢間學校派form, 條龍好長, 見到好多唔同國藉既人排隊, 算係呢區來講最多人報名!

原帖由 Karie 於 09-12-16 09:30 發表
不過上晝都眞係好多印度人,d小朋友都幾百厭

我都有同我老公講過呢個問題....
原帖由 QEgg 於 09-12-16 10:59 發表
有同感~ 我每日中午行去接仔仔放學, 就係譚歐陽隔離, 同一時間放學的, 都會見到d小朋友好活躍, 係路上跑, 亦有見到不少印度小朋友, 不過佢地學生都幾多, 咩人都有囉!
記得上次呢間學校派form, 條龍好長, 見到好多唔 ...

‹ 上一主題|下一主題