用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 博士山(香港)國際幼稚園 派咗去火炭Boxhill的父母, 會唔會去參觀吓呢間新校 ...
go

派咗去火炭Boxhill的父母, 會唔會去參觀吓呢間新校 [複製鏈接]

今日打咗去學校, 職員話聖誕後可以打電話去火炭分校安排參觀. 你哋有無呢個打算?
   0    0    0    0

想啊,係open day 還是要個別約架?

知唔知火炭的size同mos比較如何?

回覆 3# MAMAMEEE 的文章

唔係 open day, 要家長自己約. 我哋都想睇吓佢個環境同設施. 都想了解吓老師嘅安排. 唔知係唔係調MOS啲老師過去, 定係全部都係新老師. 我哋會喺Xmas後打去預約參觀咯

醒目開學勳章

Boxhill 係火炭銀禧平台分校而家好以未ready 好。等我今日去睇下之後同你地update o下!

We have visited the Fo Tan branch when we handed in the application form.  It's smaller then the MOS branch but is really tidy, clean and well-planned.  There is a small in-door playgound and a music room with glass wall that children can dance and sing.  Not bad.

咁我問吓你地會報fo tan or ma on shan????
‹ 上一主題|下一主題