用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 你地有冇人收到藍田靈糧既confirmation email呀? ...
go

你地有冇人收到藍田靈糧既confirmation email呀? [複製鏈接]

醒目開學勳章

12月18日收到個email confirm收我個女 2010 n班,跟住email reply個acceptance letter啦,到而家都未收到佢地既confirmation,我驚佢地收唔到我個email 呀..
   0    0    0    0

回覆 1# mpyleung 的文章

我都未收到,不過之前收到佢地電話,話我申請轉上午班ok咗,要遲啲先有信confirm!

其實我都好想知呀..因為佢之前寄出既E-mail寫左話"1 月中旬"會收到確認通知..但今日都未見E-mail回覆呢...

ME TOO.....

我都未收到confirmation... 我申請咗轉上午班, 但未有消息

Deall all Mami,

剛致電學校問過....佢話佢地現時都係搞緊2010年2月入學個班小朋友既事務...所以我地呢班2010年9月入學既人係暫時未有E-mail收到既...不過追問之下...好似要等到2月份先出到E-mail比我地呀...心急死啦....
‹ 上一主題|下一主題