用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 荃灣 '綠楊' VS 青衣 '宏福'
go

荃灣 '綠楊' VS 青衣 '宏福' [複製鏈接]

請問, 你地會點選擇呢?
   0    0    0    0

2 choose 1, i will choose 綠楊.

Reasons:
1) Good English. I always meet a few kids, whom can speak fluent English.

2) Tsuen Wan Primary & Secondary School seems to be much better than Tsing Yi side.

3) More convenience. Very Close to MTR.

4) Lots of Native Speakers

5) The school is Clean & Bright.

6) Teacher & Staff are friendly basically.

7) My son (N1) love reading. He needs to read story book every day.

I am itching hair to let my son con't its' K1 at Luk Yeung or change to Delia.

I like both schools, esp its English standard, school environment, multi-culture.. etc.....

I had the same choices like you last year and have chosen Luk Yeung.
Twins 媽咪

看完個pdf file, 我一定唔會比個仔讀.
咁細個就要灌輸"國家觀念" "如圖~ 升旗禮"
我覺得等小朋友有很好的思維後才應該了國家.
等佢大过在, 知道國家強項, 弱項, 等佢自己找合适方法貢獻社會, 國家.

正如是我是教友, 唔會馬上踢去返教會彧受洗.

原帖由 winirene 於 10-3-4 10:26 發表
我覺得呢間好...
http://www.kindergarten.edu.hk/zh

我都知道此事. 我朋友兒子亦因此退學. 對某些家長是一根刺.

也許, 我講一件真人真事, 大家不妨思想一下.

大約半年前, 我系一個商塲男廁見一個爸爸鬧個洗廁所阿伯, 因個阿伯話佢個仔整濕地下, 個爸爸鬧得好勁, 個仔企在係到一粒聲都無出.

如果妳系我, 妳會點做,點唸?
妳會否走去個小朋友面前, 同個小朋友講, 伯伯好辛苦清潔成個廁所, 同伯伯"唔好意思".

妳又會否同爸爸講, 你咁鬧人法, 系咪想個仔學你? 阿伯亦有不對之處, 可否教個仔如何原諒伯伯?

寬恕(原諒), 可否將這根刺拔出來? 個小朋友學懂寬恕也許是好事吧!

原帖由 fujitasze 於 10-2-28 22:09 發表
Take a look first for 綠楊:

http://forum.baby-kingdom.com/thread-2210602-1-1.html
‹ 上一主題|下一主題