用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 將軍澳邊間畫室好?
go

將軍澳邊間畫室好? [複製鏈接]

小朋友8歲, 想俾佢學畫畫, 將軍澳有無一d有質素既畫班或者手工藝課程可以推介?最好在寶琳站附近!

0    0    0    0

坑口站有間意象軒好似幾好, 見佢貼出來既野都有創意, 寶琳站新都城牧藝都唔錯, 不過岩大個少少既學生! 慧安園覓藝坊較新, 學生作品幾有創意, 導師作品都好似好有水準! 其他畫室真係要考慮清楚, 問多d人意見! 希望幫到你!

好ok喎! 我個小朋友以前响附近既畫室學, 畫d全部係卡通人物! 最近朋友介紹轉左過去覓X坊學, 呢間畫室個miss好有方法同諗頭, 細路畫出來既畫好有創意, 都幾靚架, 我以為唔係個仔畫添, 點知响出面睇佢上堂, 又真係佢自己畫既噃, 個老師最多幫佢加一兩筆! 老師仲會提我注意吓個仔既某d行為/情況問題添! 真係值得推介! 唯一缺點係唔近地鐵站囉!

將軍澳邊間畫室好?

慧安園覓藝坊 good!! 教既野新d,有創意d!!無copy and paste 咁悶!! 學習既時間都投入d,開心d !!

覓藝坊收費貴嗎?

原帖由 MandyLau13 於 10-3-10 11:40 發表
覓藝坊收費貴嗎?

唔算貴la~

幼稚園-$80/hour
小學生-$90/75mins
包材料!!

出面果d唔包材料都要過$100..............

我個女終於去左覓藝坊喇, 佢超鐘意. 每次都周圍同人講佢去緊學畫畫, 上星期仲開始畫雨傘! 都好多元化! 真係好介紹! 唔該晒!

I live in Tiu Keng Leng.  Any recommendation for Metro Town or Central Park?

any comment?

tks.

原帖由 車厘卓別靈 於 10-3-10 17:32 發表
我個女終於去左覓藝坊喇, 佢超鐘意. 每次都周圍同人講佢去緊學畫畫, 上星期仲開始畫雨傘! 都好多元化! 真係好介紹! 唔該晒!

幾多歲先可以學架 ?
有冇 contact ??

睇下你學咩啦! 單張寫最細果班4歲-5歲半! 你自己去個網頁度睇下! 我pm俾你!
原帖由 chankomi 於 10-3-15 16:30 發表

幾多歲先可以學架 ?

咦! pm唔到既, 你試下去呢個網睇http://hk.myblog.yahoo.com/madartstudio, 希望唔會俾人鏟走啦! 唔知d細路可唔可以做埋同學呢?
原帖由 chankomi 於 10-3-15 16:30 發表

幾多歲先可以學架 ?

原帖由 車厘卓別靈 於 10-3-16 00:04 發表
咦! pm唔到既, 你試下去呢個網睇http://hk.myblog.yahoo.com/madartstudio, 希望唔會俾人鏟走啦! 唔知d細路可唔可以做埋同學呢?

Thanks for your information but my little son is only 3.5 yrs old right now, I need to check if he can apply for drawing course or not.
‹ 上一主題|下一主題