用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 請問有無人讀abc
go

請問有無人讀abc [複製鏈接]

因為我剛去報名,職員同我講如果有學生係度讀,大家可以減五百(即係介紹人),如果有唔該pm,學生號碼,謝謝。
   0    0    0    0

是否學a-z (細階) 在什麼地區學呀?咩型式上堂呀?

醒目開學勳章

我個仔讀緊, 已pm左你啦~!
如要其它資料,隨時通知我.

有康怡、荃灣、九龍塘。

要考編試,先知道你小朋友合適邊個班,如果你有興趣pm比我。

原帖由 m_mkwok 於 10-3-14 15:22 發表
是否學a-z (細階) 在什麼地區學呀?咩型式上堂呀?

I just want to know that which in Kln side, can u please also send some information to me?
Thanks~

原帖由 bb女女 於 10-3-14 23:25 發表
有康怡、荃灣、九龍塘。

原帖由 bb女女 於 10-3-14 23:25 發表
有康怡、荃灣、九龍塘。

Can you PM me please!

Thank you very much!

請問有無人讀abc

Hi,

I am consider to enroll the course for my daughter in Tsuen Wan Branch, any comment for the school??  Is there anybody can be my referral??

Please PM me, many thanks!

醒目開學勳章 王國長老

溫馨提示!
新報名家長係要拎埋張 $500 coupon 係第一次交學費時比埋職員辦手續架, 剩係比 student no. 同名係唔得架!
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~
‹ 上一主題|下一主題