用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 不知所謂既一間學校!!
go

不知所謂既一間學校!! [複製鏈接]

我仔仔早係上年8月已經入表申請!!到11月左加,我係呢度見到有媽媽分享番佢地面試既經過!!但我就一直都收唔到任何信叫我仔仔去面試!!好啦,我就打去學校問,,個老師話,以我仔仔呢個月份出世既小朋友係要12月中先去面試既,,到時會再有信寄比我架啦!!等完又等,,等到2月,,佢地終於寄信比我叫我地去面試...但其實即係11月中我地已有另一間學校收左...所以我地一直都冇再追亦唔打算再去面試!!
點知係上星期即4月16日我收到呢間學校既信,,係佢地叫我仔仔再去面試既信!!但信入面係要求我地係4月14日去學校度面試,,而信封上郵戳既日期係4月15日!!真係好想知呢間學校究竟出現左咩問題!!係咪時空轉移緊呢???
冇心叫人去in唔係問題,,你唔寄信比我咪得囉,,你依家係度用緊叮噹既法寶牙??我冇隨意門番唔到去4月14號架!!!學校既行政咁混亂,你叫d家長點放心比小朋友去你度讀呀????
   0    0    0    0

Have you call to the school and check it out?  What's the name of the school?  In HK Island or KLN?

究竟係邊間學校咁亂呀

原帖由 sh_yip 於 10-4-19 18:10 發表
Have you call to the school and check it out?  What's the name of the school?  In HK Island or KLN?

好老實一句,如果你係學校,當個家長咁樣同你講,,你點都一定會話係人為錯誤寫錯左...!!
但作為家長既,我就會覺得咁簡單既野你地都可以寫錯,又試問我地點會安心比小朋友係度讀書呢???

係港島東既..

做錯野係人都有啦~

我見果間屯門區"正一垃圾"幼稚園個莫老師完全無交帶無責任心架!!!明明星期六IN完佢話收,但我就要佢覆左我校車既問題先,咁佢話過2日既星期一覆我...點知過左成個幾星期都未覆我喎,咁我打去啦,個校工又話佢放假第二日先返,咁我留左電話啦...都係無人覆架喎
直到過左幾個月,佢打黎叫我去交留位費囉...我話我唔會比個仔讀呢間,D老師咁無交帶同不負責任,我點放心交個仔比你地教呀....
‹ 上一主題|下一主題