用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 12網, 要填表了, 點填好.....
go

12網, 要填表了, 點填好..... [複製鏈接]

今日收到份大抽獎表了, 阿仔讀緊聯繫小學, 佢個 target 聯繫中學得 21個位, 都唔知有無機入....

你地呢, 點填?
   1    0    0    0

回覆 1# cherrynequ 的文章

我囡係KL3網, 都係為選校煩惱中......
大家努力!
勞工局長張建宗,胡亂响處發噏風,                                
徵款措施講唔通,漠視民意亂咁衝,                                
民怨四起勢夾兇,等執包袱"將見終"!

依家第一填 QC, 第二填金文太, 第三填鄧少堅, 唔知咁填有無機呢?

原帖由 cherrynequ 於 10-4-21 17:38 發表
今日收到份大抽獎表了, 阿仔讀緊聯繫小學, 佢個 target 聯繫中學得 21個位, 都唔知有無機入....

你地呢, 點填?

醒目開學勳章

原帖由 cherrynequ 於 10-4-21 18:10 發表
依家第一填 QC, 第二填金文太, 第三填鄧少堅, 唔知咁填有無機呢?

金文泰未還小位, 你甘填, 係吾係有d 風險呀?
聯繫位好似得6個, 比灣仔既位得7個(甘上下)

你第3的鄧肇堅, 係聖公會定係維官?

唉..................我都煩惱中

收pm

我都知咁填係唔多得 ga la, 但係我又真係諗唔到邊間第二.

我係指聖公會果間, 我都知好多人選佢, 所以真係填第三係無機.

好煩好煩, 依家唯有等到星期五見班主任時再問下佢意見啦.....

原帖由 CrabPincers 於 10-4-21 19:26 發表

金文泰未還小位, 你甘填, 係吾係有d 風險呀?
聯繫位好似得6個, 比灣仔既位得7個(甘上下)

你第3的鄧肇堅, 係聖公會定係維官?

唉..................我都煩惱中

收pm ...

醒目開學勳章 王國長老

聖公會鄧肇堅擺第3, 我估機會=0? 會唔會白白浪費一個位呀?
原帖由 cherrynequ 於 10-4-21 08:46 PM 發表
我都知咁填係唔多得 ga la, 但係我又真係諗唔到邊間第二.

我係指聖公會果間, 我都知好多人選佢, 所以真係填第三係無機.

好煩好煩, 依家唯有等到星期五見班主任時再問下佢意見啦.....

...

阿仔係 Band 1 頭至中, 除左 QC 都唔知可以填邊間.

2nd: 鄧鏡波 (好似band 2) 定係高主教 (band1)
3rd: 勁果d 學校就無機, 差果d 又怕入到

我當初又無諗直資, 因為最主耍係選直資就要放棄大抽獎

原帖由 Charlotte_mom 於 10-4-21 21:44 發表
聖公會鄧肇堅擺第3, 我估機會=0? 會唔會白白浪費一個位呀?

Band 1頭至中,咁肯定係band 1生,接著就要睇隨機number,即係彩數,要小心選校架。

原帖由 cherrynequ 於 10-4-21 21:50 發表
阿仔係 Band 1 頭至中, 除左 QC 都唔知可以填邊間.

2nd: 鄧鏡波 (好似band 2) 定係高主教 (band1)
3rd: 勁果d 學校就無機, 差果d 又怕入到

我當初又無諗直資, 因為最主耍係選直資就要放棄大抽獎

...
‹ 上一主題|下一主題