用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請問有無小朋友上緊黃埔体育會的游水班? ...
go

請問有無小朋友上緊黃埔体育會的游水班? [複製鏈接]

請問有無小朋友上緊黃埔体育會的游水班呢? 我見到它們是1對2 學的; 想問下大家覺得教的好唔好呢?

0    0    0    0

應該HKD980 - 7堂1.5hr each

http://www.whampoa.org.hk/swimming-training-course/1-on-2-infant-kid-bb-swimming-course/?gclid=CI2br4n0n6ECFUUNHAod_hLKyQ

有無小朋友學緊呀?

原帖由 suet78 於 10-4-27 17:36 發表
講問1:2幾$丫

我都想報呀!!!  價錢唔貴兼 1VS 2 好吸引

原帖由 nnmama 於 10-4-27 23:14 發表
應該HKD980 - 7堂1.5hr each

http://www.whampoa.org.hk/swimming-training-course/1-on-2-infant-kid-bb-swimming-course/?gclid=CI2br4n0n6ECFUUNHAod_hLKyQ

有無小朋友學緊呀?

我都想報呀!  囡囡7歲。

醒目開學勳章

我囡讀緊

覺得如,好唔好!

醒目開學勳章

原帖由 kitty28 於 10-4-30 13:40 發表
覺得如,好唔好!

對我囡黎講OK,岩岩學識上水面透氣
我亦見過有個BB, 我估同我囡差唔多大, 上左5堂都唔肯落水.
亦見有一個6歲小朋友, 第2堂已經學識游, 第5堂已經游得個姿勢好靚~

雖然係1:2教, 但你要預可能堂堂換導師.(教BB班既幾個女教練都ok)

你女女在何文田,還是黃埔學?

原帖由 xanax1mg 於 10-4-30 16:52 發表

對我囡黎講OK,岩岩學識上水面透氣
我亦見過有個BB, 我估同我囡差唔多大, 上左5堂都唔肯落水.
亦見有一個6歲小朋友, 第2堂已經學識游, 第5堂已經游得個姿勢好靚~

雖然係1:2教, 但你要預可能堂堂換導師.(教 ...

我仔四嵗,見它們的WEBSITE是沒有租泳池的,想問下學的是候會唔會好逼呢?
我都係想個仔開始學下游,因爲佢好瘦下,又有d鼻敏感。。我見暑假班一星期上3堂,都可以比佢鍛練下,都幾好。。

先此聲明, 不是搶生意。

我之前都出過類似 topic 問意見, 最後亞囡去左小太陽學游水。因為唔鍾意黃埔體育會響公眾泳池學, 同"有可能"堂堂唔同教練。

小太陽係跟教練排時間, 所以揀左邊個教練就一定係果個教。雖然是1:6-8, 但我覺得教練照顧得幾好。而且小太陽入面有位女教練, 原來來頭不少, 係好幾間名名地小學的校隊教練。(用佢個名去 yahoo search  就搵到)

同一泳池, 有另一間泳會的泳班, 我留意到有個好年輕的女教練, 專教比較細的小朋友, 可能係 1:4, 好有心機, 幾個小朋友幾乎係全程 chi 響佢身上咁濟。我細囡夠年齡, 我都打算交比佢教。
[

我都想比个仔暑期去学,可否PM 资料我。

點解要 pm?

黃 x 體育會, 小 x 陽都有自己的網頁, 一 search 就見到。

郁下手都唔想做?
[

我想入去小太陽去睇他們上堂, 得唔得?

還是直接打去試堂才可入到去睇?

可以架, 入去無人問架。不過要帶定拖鞋。

如果您係黃埔個間, 去 4M睇好過去B2, 因為B2有另一間泳會, 唔係學緊真係唔識分。但B2有個好處, 幾個教練同時有班, 可以有得比較, 4M就好似同一時間得一個教練。

原帖由 AMY 於 10-5-10 14:54 發表
我想入去小太陽去睇他們上堂, 得唔得?

還是直接打去試堂才可入到去睇?
[

我都唸住暑假幫囝囡報...德福小太陽學游水, 請問邊個時段個老師比教好, 個場會唔會好多人, 換衫好迫架......

請問普通人家入唔入博藝會好? 長期學游泳+平日自己練水係咪化算? HK$18,000永久會籍.
‹ 上一主題|下一主題