用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 揀邊間好?
go

揀邊間好? [複製鏈接]

我BB一歲啦.想同佢報幼兒班同playgroup,家住佐敦,遠近都唔緊要,有咩好選擇呢?聽D媽媽講,都係全英文教學會較好,但本人英文都唔係咁好,有冇影響呢?
   0    0    0    0

you can choose playgroup for your children, that is suitable for her / him.  If the location is in mong kok, are u decide that?

回覆 6# 02024 的文章

可以玩Flash Card

我啊囡15個月時係Tsuen Wan, 外籍老師, 全英語上堂, 啊囡現在四歲幾仲係Tsuen Wan 學緊Trinity 同Phonics, 老師話佢語音好準, 不過我都覺得佢講啲音好好聽, 好似外籍老師啲音咁, 雖然我自己本身英文都係一般, 但見到啊囡有好成績自己都好開心. 有需要我可PM資料俾大家

如果係佐敦,我細女上過一間叫Kid'z Paradise既playgroup,係佐敦道,果時係上kindermusik班,因為之後我地搬左屋,之後無Join lu,不過我覺得個course都好啱小朋友,D老師又幾好,如果你想知多D,可以上網SEARCH or pm 我都得~!

‹ 上一主題|下一主題