用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 直資一問
go

直資一問 [複製鏈接]

如果一間直資係11月通知收左, 另一間係12月又話收咁可以點做? 第一間話收既時候(11月)大部份人都會去confirm, 但到左12月連第2間都收既時候咁仲可唔可以去confirm呢? 我知當然要withdraw其中一間, 係唔可以hold2間. 呢個係公佈時間的問題, 各位知道既家長幫幫手解答一下. thanks!
   0    0    0    0

原帖由 fashionmami 於 10-5-2 00:16 發表
如果一間直資係11月通知收左, 另一間係12月又話收咁可以點做? 第一間話收既時候(11月)大部份人都會去confirm, 但到左12月連第2間都收既時候咁仲可唔可以去confirm呢? 我知當然要withdraw其中一間, 係唔可以hold2間.  ...

你可以照去第二間登記,
然後通知番第一間取消就得架喇!

醒目開學勳章 王國長老

係可以同時hold2間的, 不過最好盡快揀定, 放返個位俾其他有需要既人啦
原帖由 fashionmami 於 10-5-2 12:16 AM 發表
如果一間直資係11月通知收左, 另一間係12月又話收咁可以點做? 第一間話收既時候(11月)大部份人都會去confirm, 但到左12月連第2間都收既時候咁仲可唔可以去confirm呢? 我知當然要withdraw其中一間, 係唔可以hold2間.  ...
‹ 上一主題|下一主題