用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 深造進修 基督徒想學紫微斗數
go

基督徒想學紫微斗數 [複製鏈接]

我同班同學, 有個係基督徒, 佢話其實係偷偷地學, 唔敢比教會知

我都算係魔鬼, 我話, 你鐘意學就學law, 冇衝突下馬

佢話有

咁你又學? 我話

佢話有興趣

點睇呢?
   0    0    0    0
天惠媽

原帖由 ada1812 於 10-5-2 23:00 發表
我同班同學, 有個係基督徒, 佢話其實係偷偷地學, 唔敢比教會知

我都算係魔鬼, 我話, 你鐘意學就學law, 冇衝突下馬

佢話有

咁你又學? 我話

佢話有興趣

點睇呢? ...

教會唔知但神會知.

歷代志上4:9 -10記載 「雅比斯比他眾弟兄更尊貴,他母親給他起名叫雅比斯,意思說:我生他甚是痛苦。雅比斯求告以色列的神說:甚願你賜福與我,擴張我的境界,常與我同在,保佑我不遭患難,不受艱苦。神就應允他所求的。」

雅比斯是一個痛苦的記號,但他不是要改名,而是改命;他求告神,神祝福他,使他比他眾弟兄更尊貴。

這不單是高人指點,這是至高神的指導,要學好命理,最好是研讀聖經。

無錯...神才是最大的依靠

原帖由 pattsui11@yahoo 於 10-5-26 09:01 發表
歷代志上4:9 -10記載 「雅比斯比他眾弟兄更尊貴,他母親給他起名叫雅比斯,意思說:我生他甚是痛苦。雅比斯求告以色列的神說:甚願你賜福與我,擴張我的境界,常與我同在,保佑我不遭患難,不受艱苦。神就應允他所求的。」

雅比斯是 ...

‹ 上一主題|下一主題