用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 方方樂趣幼稚園 or 九龍方方樂趣幼稚園?? ...
go

方方樂趣幼稚園 or 九龍方方樂趣幼稚園?? [複製鏈接]

請問大家, 方方樂趣幼稚園  同  九龍方方樂趣幼稚園有咩唔同(除左location), 同埋邊間好d?

我個囡囡08年12月出世, 方方樂趣幼稚園收左, 但岩岩又收到九龍方方樂趣幼稚園信5 june去Interview.
   0    0    0    0

Hi..我小兒都收咗am...係方方(太子道)個間,
但我亦收到5/6去in(對衝道)個間方方...

我都好頭痛....未知讀唔讀好...因為你去interview,
你都見...個校舍..就係好舊...
連d台椅都好舊....仲係用緊木椅木枱...
唉.....都唔知點好...

原帖由 hazelleho 於 10-5-24 16:42 發表
請問大家, 方方樂趣幼稚園  同  九龍方方樂趣幼稚園有咩唔同(除左location), 同埋邊間好d?

我個囡囡08年12月出世, 方方樂趣幼稚園收左, 但岩岩又收到九龍方方樂趣幼稚園信5 june去Interview. ...

HI, 大家好!

我仔仔是0810BB,  在5/6對衝道的方方interview了, 今天收到信收佐讀NJPM班, 而前2天又收到了太子道方方的電話這個星期去Interview. 他們2間有什麼分別? 邊間好些呢?

‹ 上一主題|下一主題