用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘宣道小學 請問各位宣小家長學校書包好唔好用?
樓主: queen.mouse
go

請問各位宣小家長學校書包好唔好用? [複製鏈接]

我上年在sogo買,但我估在其他日本百货公司如吉x岛和APITA都好似有,但不清楚。

上年好像在暑假期间做promotion買的,你如果不急住用,等遲些看看有没有做promotion。

我而家呢個不错,書包底有一塊膠垫底,污遭了可以用水抹,因小朋友很多时都将書包放在地下。

原帖由 金毛B媽 於 10-6-9 09:52 發表

請問 lego 書包係咪真係好好用呢, 係邊到有得賣呀

原帖由 filleul 於 10-6-9 10:32 發表
我上年在sogo買,但我估在其他日本百货公司如吉x岛和APITA都好似有,但不清楚。

上年好像在暑假期间做promotion買的,你如果不急住用,等遲些看看有没有做promotion。

我而家呢個不错,書包底有一塊膠垫底,污遭了可以用水抹,因 ...

唔該晒你的意見呀
教育王國以外之相冊連結已被刪除

我個囝而家有50磅, 我都覺得出面d SPI書包好重, 多謝晒各位媽咪嘅意見!

哈哈, 真是咁? 可能被家裡的鬼馬電子秤呃左, 唔怪得知我成日都以為自己體重好標準啦...

原帖由 goodmama2003 於 9-6-2010 14:05 發表

IP媽媽,

你仔仔同我女女差唔多高, 差唔多肥瘦, 點止40磅呢...

唔通我呃秤, 我秤過我女有53磅喎~~
‹ 上一主題|下一主題