用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 3月尾在大陸考Starters 張證書幾時有?
go

3月尾在大陸考Starters 張證書幾時有? [複製鏈接]

無理由甘耐都未有架? 已經超過2個月了?
香港唔使一個月都有!

請問上年家長要等幾耐只有?
   0    0    0    0

我記得校長講過要等三個月, 佢話因為內地人做野好慢, 但唔可以催佢地... 催佢地仲會耐d, 所以佢地點解要班細囝咁早上去考, 就係因為咁, 而如果考得唔好, 都可以再係香港報多次, 咁當然要夠5 yrs 啦 !

祝好運  

原帖由 Sinman68 於 10-5-29 10:29 發表
無理由甘耐都未有架? 已經超過2個月了?
香港唔使一個月都有!

請問上年家長要等幾耐只有?

回覆 1# Jeco 的文章

my memory...around HKD5 ~ 6XXX , (include courses / examination fees/ trip fees)....just my memory,  need to find out all bills for verification.

三月考既 Starters 成績出咗啦

回覆 1# madamewong 的文章

終於都收到張證書了!:

so good, we haven't yet.... how many shields your kid  got?

原帖由 Sinman68 於 10-6-18 11:08 發表
終於都收到張證書了!::" />

回覆 1# madamewong 的文章

My son got 14 shields.
How about your kid got?
‹ 上一主題|下一主題