用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 學之園幼稚園(日出康城) 日出康城學之園-有冇人今日收到信6/26去interview ...
go

日出康城學之園-有冇人今日收到信6/26去interview [複製鏈接]

請問日出康城有冇waiting架?因為我過左deadline先報, 諗住冇機會, 點知今日收到信6/26去interview. 咁係咪即係有位呢?
   0    0    0    0

又係我呀, 我都係6月26日去 LH Interview ar.

你啟思比左報明費未呀? 我比左喇, 不過都想試下呢間.

原帖由 Laughing 於 10-6-4 11:29 發表
又係我呀, 我都係6月26日去 LH Interview ar.

你啟思比左報明費未呀? 我比左喇, 不過都想試下呢間.

我比左$660留位費啦, 不過其他野咩都冇買, 睇下有冇其他offer先. 星期六我又要去in劍鳴, 不過冇咩期望, 當去玩下啦. 希望大家可以做到學之園既同學仔啦.

HI, 我都係6/26去interview~
而我啟思都係比左留位費呀!!但係pm class...

醒目開學勳章

Hi, last time u said teachers in 啟思 very nice ga, y interview others?? u not yet to make the final decision?

原帖由 chichibb 於 3-6-2010 23:06 發表
請問日出康城有冇waiting架?因為我過左deadline先報, 諗住冇機會, 點知今日收到信6/26去interview. 咁係咪即係有位呢?

乜可以淨係比$660咩, 我仲比左$1,7XX幾添...

原帖由 venus_mama08 於 10-6-4 11:59 發表
Hi, last time u said teachers in 啟思 very nice ga, y interview others?? u not yet to make the final decision?

學之園有三文兩語, 上小學好好多, 如果入到, k1唔使再煩, 到時可以只係揀幾間出名報下就算.

原帖由 Laughing 於 10-6-4 12:20 發表
乜可以淨係比$660咩, 我仲比左$1,7XX幾添...

因為書簿費可以自己買, 最多冇discount啫, 咁我地咪唔買住囉. 不過佢地孜話through返佢地買都會有discount喎

你係下午定上午Interview? 我係下午3點幾.

學之園應該會一路有位多出黎, 因為佢唔駛交留位費, 淨係填張form, 所以可能有唔少家長「霸」住個位先~~ 祝你地好運, 希望大家既仔仔女女做到同學仔喇~

我都係咁諗同埋佢地要成10月定11月先開學, 可能有部份家長遲D會放返D位出黎!!

希望好似你個囡咁入到學之園啦.

回覆 11# Laughing 的文章

你小朋友幾多月出世?

回覆 12# teresa_timothy 的文章

我個仔係0810出世架.

回覆 13# Laughing 的文章

我囡囡都係呢~

原帖由 Laughing 於 10-6-4 14:59 發表
你係下午定上午Interview? 我係下午3點幾.

我in三點呀, 可能到時會見到架 我個囡都係10b

原帖由 teresa_timothy 於 10-6-4 15:07 發表
學之園應該會一路有位多出黎, 因為佢唔駛交留位費, 淨係填張form, 所以可能有唔少家長「霸」住個位先~~ 祝你地好運, 希望大家既仔仔女女做到同學仔喇~ ...

唔使交留位費咁好, 咁我寧願要交啦, 咁多d人放返d位出黎麻

大家如果入到, 係咪k1-k3會繼續讀架.

回覆 17# chichibb 的文章

打算騎牛搵馬, 心儀一間一條龍既k, in唔成就留番o係LH都冇蝕底~

如果入到, 我會比佢讀埋K1-K3.

我都IN 3點, 個肚好大個就係我啦.

原帖由 teresa_timothy 於 10-6-4 17:27 發表
打算騎牛搵馬, 心儀一間一條龍既k, in唔成就留番o係LH都冇蝕底~

可唔可以講邊間一條龍呀
‹ 上一主題|下一主題